Sando_83 написа:Добър въпрос аз съм с трезор и също не знам какво да направя някой ако има идея да казва
За трезора виж тук:
https://trezor.io/claim-bch/
Модератор: Moderators
Sando_83 написа:Добър въпрос аз съм с трезор и също не знам какво да направя някой ако има идея да казва
2GOOD написа:Малко монолог си водя тук, но някой да сподели проверен метод за разделяне на биткойн от биткойн кеш, като изключим бавния с прехвърлянето на койните.
ekrem написа:2GOOD написа:Малко монолог си водя тук, но някой да сподели проверен метод за разделяне на биткойн от биткойн кеш, като изключим бавния с прехвърлянето на койните.
Ники аз мисля,че бавния начин е по сигурен направил съм двете прехвърляне към нов адрес сега чакам АБЦ да се синхронизира остават ми около 5700 блока ако някой друг е синхронизирал нека сподели дали всичко е наред онази вечер писах и в чата но глас в пустиня
shulio написа:С електроник кеш става за 2 минути. Само че трябва да сте изпразнили портфейла. Не мога да схвана само защо е 2-ното прехвърляне? След като прехвърля койните на нов адрес - кой ще му знае частния ключ?