Пичове дайте мнение, мисля да си купа една карта 7990 (800лв ще ми излезе) и да маяня с нея ЛТЦ ? Заслужава ли си ? Иначи 2011 почнах да майня ама хакнаха онлайн walleta в който ми бяха койновете и се отказах. Мисълта ми е хем да си да си правя койни хем да ми топли в нас помня преди 5870 картата ми правеше баси жегата.
Тая история няма да продължи дълго... сега целия свят купува карти, а доверието във всички криптовалути скочи. Предполагам ще паднат цените скоро да кажем наполовина и трудността ще скочи. Но и да не е 1 месец, 4 да са пак е идеал. Само дето не знам 7990 как ще се справя с отделянето на температурата...
7990 - 1300кхаша, (за scrypt based currs) чудя се по каква причина никой не я харесва? А и е е единственото което мога да сглобя щото във 800вата захранване коеото имам в момента нзнам как ше наблъскам 3-4 7950 тки в кутията..
7990ките ако се справиш с температурата си вършат работата чудесно. Аз от едната вече вадя 1460 кхаша на 72C... верно че малко зъзнем в стаята, но това е друг въпрос
danbi написа:Перфектен хардуер за подово отопление!
Инак, тази печка в нормална компютърна кутия.. не е добра идея.
Ако говориш за 7990 в никаква кутия не е добра идея да ги слагаш. Когато прозорецът е отворен температурата е една, но 5 мин след като го затворя веднага кача 5-6 градуса. Ако е в кутия това нещо ще се разтопи