Така, днес говорих с колегата но се разминахме понеже трябваше да пътувам и съм извън града.
Не успях да отида лично но парите са изпратени по мои приятели които отидоха също да занесат малко парички + някоя друга бутилка червено вино.
Говорих следобяд с тях, сметката за ток е платена тая сутрин (чакали да го пуснат всеки момент), наемът освен че са платени старите вноски е предплатен до 07.2015-та година, жената буквално била затрупана с храна и е раздала доста на комшии за да не се хвърля. По думите на моите познати са и останали само кредита за операцията но с парите от форума и тези които те са оставили ще бъде покрит и той, та общо взето баба Мария може да започне 2015-та година на чисто. Бяха много развълнувани и те, пак през цялото време само е благодаряла
Добавихме с колегите и малко ваучери за храна за "всеки случай" да си има резерва.
Може да се каже че поне за един от хилядите пенсионери направихме нещо.....красиво
Благодаря на всички колеги които се включиха. Горд съм че съм част от подобно общество, било то и виртуално.
Ето ви 2 снимчици от моите хора, не съм забравил да споменем и форума

пс : Ако някой ходи НЕ НОСЕТЕ ХРАНА, жената няма и дрехи и евентуално някое малко телевизорче ако някой има излишен. Адреса е Васил Левски 103, дългият блок на влизане в Пловдив от към с.Труд след моста на Ален Мак, входа е последният от към моста, етаж 4 апартамент-а е последният в ляво, ще го познаете по разбитата врата, долу вратата се заключва (вчера ми отвори сервитьорката в кафето но днес не е имала ключ).