Защо ни мислят за идиоти с много пари ....

Модератор: Moderators

Re: Защо ни мислят за идиоти с много пари ....

Мнениеот vih1254 » 16 Фев 2015, 19:23

А и по принцип, тези от SaveWay предлагат на всички. Те, наистина са на умиране и не искат да бъдат най-долният пласт на тази пирамида, предлагат, мине - мине, не-не.
Аватар
vih1254

Мнениеот 2GOOD » 16 Фев 2015, 20:32

Lavinata10 написа:А по повод "Защо ни мислят за идиоти с много пари ...." - моето мнение е , че не е задължително да те смятат че си с много пари, а самия факт че се занимаваш с криптовалути - много хора смятат че щом си се захванал с нещо толкова различно - ще се съгласиш на всякакви чудатости. А и те си го предлагат без сами да си вярват - нали ще рикуват твоите пари :)

Да точно така стояха нещата, 3-ма приятели се опитаха да ме вербуват, единият накрая ми подари карта, която съм пзолвал само веднъж от тези сци или новото им име :)

Все пак да живее биткойн революцията.

А това за много пари не знам как са го измислили, аз тока не мога да си платя :roll:
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Voodoo » 17 Фев 2015, 08:08

Това за многото пари според мен идва от факта ,че самите ASIC устройства са доста скъпи. И така хората смятат, че щом можеш да си позволиш да дадеш пари за нещо такова то вероятно това са излишни пари за теб които хвърляш един вид на вятъра.
Никога не мисли за бъдещето. То идва достатъчно бързо.
Подаръци тук: 1GDE66y8C6bdo8zv4jcPFuTrAmNCjvKAND
Аватар
Voodoo

Предишна

Назад към Общи Дискусии