Хайде да ударим соло блок (25BTC) с наети мощности ?

Модератор: Moderators

Re: Хайде да ударим соло блок (25BTC) с наети мощности ?

Мнениеот 2GOOD » 01 Апр 2015, 18:21

larry12 написа:С наш си btc адреса ли да копаем или към този с който евентуално ще ползваме за наградата от блок ? :shifty:
Кога точно мислите да взимаме мощностите ?

Как е адреса на басейна да гледаме за ститистики или без ?

Реално няма значение с какъв бтц адрес ще копаете, понеже както казах по-горе няма да получите допълнителен бонус за това.

Ако много държите да се записват кой колко изкопал с личните мощности и съответно да се получава изкопаното за тях трябва да си поиграя малко с този басейн или да пускам НОМП, но нещо му нямам много вяра на него :) Другия вариант е на този басейн да променя малко кода поне да пише кой точно е намерил блока и така ако този потребител е с лична мощност да получи бонус - да кажем таксите от транзакциите.

От басейна мога да ви изкарам един json с общата скорост също и bestshare, мога и някоя графика да нарисувам ако ше ви радва :)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот larry12 » 01 Апр 2015, 18:23

Аз питам чисто информативно, както казах по-горе не искам да получавам нищо за тая мощност. Реално няма да загубя кой знае какво....проспо питам :)

Не е нужно (според мен) да правиш нещата подробни, така или иначе ти вършиш повечето работа :)
Пусни само ако е лесно осъществимо да можем да следим през тия 6-7ч. за блок няк'си и тва е, другото е късмет :violin:
Аватар
larry12

Мнениеот BAUAR » 01 Апр 2015, 22:31

2GOOD написа:Желаещите да помогнат с копането могат да добавят като първи следният басейн:
stratum+tcp://176.12.47.102:3333
за worker сложете ваш биткойн адрес
още веднъж да уточня ако не е станало ясно, копането е напълно доброволно и не носи допълнителни приходи на участника.

Порта на басейна ще бъед отворен заедно с наеманеото на мощностите и затовен веднага след това, за да не копаете на вятъра :)

Кога ще се наемат мощностите, за да знаем кога да пускаме копачите?
Аватар
BAUAR

Мнениеот 2GOOD » 01 Апр 2015, 23:23

насочвайте копачите на адреса който съм дал - просто го сложете като първи той ще бъде активен когато пусна мошностите, т.е. прехвърлянето ще стане автоматично.

п.с.
===
доста се вдигната цената в найс-а ...
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот larry12 » 01 Апр 2015, 23:48

Горе долу кога ще ги пускаме наетите мощности за да знам кога да насоча СП20-ките че лягам след малко а утре сутринта незнам кога ще имам време ? През нощта ли мислиш да ги пускаш ?

пс : Последно какво остава 1PH/s за колко има леВ ? :whistle:
Аватар
larry12

Мнениеот 2GOOD » 02 Апр 2015, 00:26

larry12 написа:Горе долу кога ще ги пускаме наетите мощности за да знам кога да насоча СП20-ките че лягам след малко а утре сутринта незнам кога ще имам време ? През нощта ли мислиш да ги пускаш ?

пс : Последно какво остава 1PH/s за колко има леВ ? :whistle:

Явно не сте ме разбрали, който иска да помога с мощности трябва да сложи басейна от предната страница като първи в конфигурацията на копачките. Това трябва да го направите СЕГА :)
Аз като пусна мощностите отварям порта и вашите копачки се закачат автоматично, съответно като свърши акцията затварям и те се връщат на втория ви басейн.

Иначе мощностите бая са се пообрали и може да не хванем 1ПХ или ако го хванем ще е на висока цена, ще ползвам малко и от westhash

Edit 02:45: WE ARE LIVE !!! Gaining Speed ATM

edit2:
само 1 колега е разбрал за басейна - поне за момента де

edit3:
още веднъж, който пратил пратил - играта започна, нови участници не се допускат.

edit4 - 4:46:
Един се фука с 20 BTC в найсхаша - келешче :)

Може да следите басейна тук:
http://solo.bitcoinbg.eu/pool/pool.status
само наетата мощност тук:
http://solo.bitcoinbg.eu/users/1LottoB6 ... LjpvCzY3J3
също можете да смените адреса с вашия в линка по-горе
*информацията се обновява на 1 минута
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот BAUAR » 02 Апр 2015, 07:53

2GOOD написа:Желаещите да помогнат с копането могат да добавят като първи следният басейн:
stratum+tcp://176.12.47.102:3333
за worker сложете ваш биткойн адрес
още веднъж да уточня ако не е станало ясно, копането е напълно доброволно и не носи допълнителни приходи на участника.
Порта на басейна ще бъед отворен заедно с наеманеото на мощностите и затовен веднага след това, за да не копаете на вятъра :)

Колеги, пускайте копачите! :)
3TH пуснати от мен.
Аватар
BAUAR

Мнениеот 2GOOD » 02 Апр 2015, 10:38

хайде последен напън имаме за още около два часа.. че са ни надцакали вечерта(тази сутрин)
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот gorgar » 02 Апр 2015, 10:39

и аз пуснах всичко
малко ама от сърце :)
gorgar
Доцент

Мнениеот ZAX » 02 Апр 2015, 13:18

разцъках в найса и съм безкрайно отвратен... това е пълна пародия... там има пуснати ботове, няма как да се бориш с тях, винаги ще те надцакват...

съществува ли място където можеш спокойно да си наемеш някаква мощност и да си легнеш да спиш, като станеш на сутринта да видиш резултата, а не да видиш че някой те е надцакал още в самото начало и ти всъщност си копал само 1-2 минути... или пък другия вариант е да висиш цяла нощ като олигофрен и някой бот да те надцаква на мига, докато цената не стане абсурда... (всъщност преебах един бот оня ден, просто ме нервива и го вдигнах да копа на доста голяма загуба!) но за мен найса е неизползваем и предполагам че за жалост и останалите сайтовете за наемане на мощности са мега зле!

не знам, може би за самите копачи са добре, но трябва да се намери начин и към инвестиращите да са коректни!
ZAX
Spammer

ПредишнаСледваща

Назад към Общи Дискусии