Хайде да ударим соло блок (25BTC) с наети мощности ?

Модератор: Moderators

Re: Хайде да ударим соло блок (25BTC) с наети мощности ?

Мнениеот bgminer » 31 Мар 2015, 16:23

LuckyBG написа:Прави са колегите, bgminer (нищо лично), но тук има доста "опрарени" колеги от сайтове с "големи обещания" .. та вече сме скептични към обещаващите.
Не ни разбирай погрешно, но доверието се печели трудно, може би след време ще спечелиш такова, но засега имаме повече вяра в 2GOOD, отколкото на който и да е друг.
Но ако имаш желание, нищо не ти пречи да се включиш в общия пул с мощности или в каузата със символична вноска от :btc:.

Прав си. Напълно разбираемо. С удоволствие бих се включил и аз, проблеми с доверието нямам. Само че предпочитам да си раздавам парите под формата на бонуси към пул-а. За соло майнинг вече похарчих достатъчно. :)
bgminer

Мнениеот dob » 31 Мар 2015, 16:38

2GOOD написа:Тест пула си работи нормално, но ако искаме да подкрепим дейността с мощност ще се наложи да преправям, защото в момента не следи (записва) кой колко работа е свършил, единсвеното важно е да намерим блок.

Имаме две възможности:
1. Пускаме басейна без да се следи кой колко работа е свършил, съответно ако искате да помагате с мощности няма как да знаем кой с колко мощност е помогнал за да му се отплатим. При този вариант разпределянето на наградата ще бъде само на база изпратените :btc: а копането с ваши мощности ще бъде изключително на доброволен принцип.
2. Мисля че до ден два мога да преправя нещата или да мина на nomp където ще може да се копае и с ваши мощности и наградата ще се разпредели пропорционално

Очаквам вашето мнение.

Добре де как точно наще койни помагат на пула и неговата скорост?
dob

Мнениеот LuckyBG » 31 Мар 2015, 16:46

dob-o, нали със събраните койни ще се наема мощност, която ще се насочи да копае в този, създаден за целта пул. Аз поне така ги разбрах нещата :).
FreeBitco.in - безплатни BTC
Аватар
LuckyBG

Мнениеот dob » 31 Мар 2015, 17:05

аха и аз така мисля, ама що не събере мощности направо - от БГ, ами требва да наема? или са много малко навитите да дават мощност? Знам ли
dob

Мнениеот larry12 » 31 Мар 2015, 19:06

Най-вероятно няма да успеем да съберем 1PH/s с БГ мощности.
Идеята за включването и на наши мощности се появи малко по-късно, т.е. наемаме мощности за там колко часа можем (май към 6-7ч. с 1PH/s) и който реши си пуска и част от неговите копачи да подкрепи инициативата. Участието обаче с :btc: и закупуването на шерове те прави пълноправен член на начинаението, ако примерно без да купуваш шерове пуснеш няква мощност не виждам как ще се изчисли ако ударим блок колко да получиш. Аз лично ще жертвам 2х SP20 за времето в което копаем и не искам да ми се преизчислява евентуалната награда, правя го от ентусиазъм :wink:

пс : 2.74 :btc: сме събрали, последно като ги гледах бяха 2.3 :whistle: Нека силата бъде с нас :)
Аватар
larry12

Мнениеот dob » 31 Мар 2015, 20:50

ми то нема ли парите да отидат за мощности, нали е скъпо, колко струва да наемеш 1пх
dob

Мнениеот larry12 » 31 Мар 2015, 21:17

С парите наемаме мощности от nicehash (май за 1PH се говореше), за там колкото часа стигнат парите (6-7ч.).

През това време ако някой реши да подкрепи инициативата може да включи личните си копачи към адреса на който копаят наетите мощности за да вдигнем малко скороста.
Аватар
larry12

Мнениеот BAUAR » 01 Апр 2015, 07:11

2GOOD написа:Тест пула си работи нормално, но ако искаме да подкрепим дейността с мощност ще се наложи да преправям, защото в момента не следи (записва) кой колко работа е свършил, единсвеното важно е да намерим блок.

Имаме две възможности:
1. Пускаме басейна без да се следи кой колко работа е свършил, съответно ако искате да помагате с мощности няма как да знаем кой с колко мощност е помогнал за да му се отплатим. При този вариант разпределянето на наградата ще бъде само на база изпратените :btc: а копането с ваши мощности ще бъде изключително на доброволен принцип.
2. Мисля че до ден два мога да преправя нещата или да мина на nomp където ще може да се копае и с ваши мощности и наградата ще се разпредели пропорционално

Очаквам вашето мнение.

Здравейте,
Аз съм на мнение, че за 5-6, дори 10 ч. с пуснати наши мощности няма да забогатеем много.
Тъй че вместо 2GOOD да губи излишно време за преправяне да ги пуснем така, без да отчита кой колко е копал.
Дори и да копате с 5 TH за един час е 0.002243/А за 6 часа е 0,013458 BTC, което реално е 3.50 лв.

Аз предлагам 2GOOD да пусна pool-а по-скоро (за да сварим старата трудност, която се сменя след 4 дни), да даде данните на pool-а да си пуснем мощностите и да наемем мощностите (колкото се може за по-дълго време). И разбира се да се надяваме да се случи :)
Аватар
BAUAR

Мнениеот 2GOOD » 01 Апр 2015, 18:05

BAUAR написа:Аз предлагам 2GOOD да пусна pool-а по-скоро (за да сварим старата трудност, която се сменя след 4 дни), да даде данните на pool-а да си пуснем мощностите и да наемем мощностите (колкото се може за по-дълго време). И разбира се да се надяваме да се случи :)

Тестовете приключва всичко е супер, може би късно тази вечер или утре ще започнем начинанието, ако някой иска да се включи в последния момент има още малко време да изпрати койните.

Желаещите да помогнат с копането могат да добавят като първи следният басейн:
stratum+tcp://176.12.47.102:3333
за worker сложете ваш биткойн адрес
още веднъж да уточня ако не е станало ясно, копането е напълно доброволно и не носи допълнителни приходи на участника.

Порта на басейна ще бъед отворен заедно с наеманеото на мощностите и затовен веднага след това, за да не копаете на вятъра :)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот larry12 » 01 Апр 2015, 18:12

С наш си btc адреса ли да копаем или към този с който евентуално ще ползваме за наградата от блок ? :shifty:
Кога точно мислите да взимаме мощностите ?

Как е адреса на басейна да гледаме за ститистики или без ?
Аватар
larry12

ПредишнаСледваща

Назад към Общи Дискусии