larry12 написа:@ZAX-e то 1 PH за 24ч. е екстра като скорост ама с тия ~2.4

няк'си нЕма как да се получи. (вземи си в понеделник ако обичаш вече пратката от Еконт, минаха 10 дни, ако ми се обадят дори само веднъж директно си я прибирам и ми влизаш в черният списък за правене на каквито и да е сделки)
Цената в найс-а е 0.0102 BTC/TH/Day, 1PH = има няма 10
Можем да вземем примерно 1PH за ~ 6 часа и квото сабя покаже
Иначе това с включването на мощности си е добре идея, за 6ч. никой няма да претърпи кой знае какви загуби а можем доста да вдигнем скороста.

Е какво плачеш сега, аз не съм виновен че са идиоти, обадих им се и ги предупредих че ще си взема пратката чак в събота (и изрично ги попитах има ли проблем, те ми отговориха че няма), ама като са олигофрени и нямат комуникация, другата смяна са ти се обадили примерно, сори че са те притеснили де, но не ми пращаш неща за първи път, знаеш че дори да се забавя винаги си ги взимам (просто не успях да се освободя в рамките на тяхното работно време през седмицата). И не че това е темата да се разисква този въпрос, но утре ще им дръпна едно конско по въпроса + че нещо ми се вижда височка таксата от 4 лева, за толкова малка пратка, така че тази сутрин ще има разправийка усещам!
Не следя форума от доста време, но тази темичка ми стана интересна, ще се радвам да извадите късмет, дори и само за 6 часа, но нали разбирате че това са има няма 25% вероятност, което е твърде малък процент за жалост, но както гласи една стара мъдрост "понякога 1% е по-голям от 99%", така че успех ви пожелавам и аз!
Нямам в момента възможност да се включа дори с минимума, така че само морална подкрепа мога да окажа