kopacha написа:Пичове какво става със Лотарията

)) ако не успеем да съберем достатъчно бтц да ги инвестираме парите във някой добър покер играч да ги умножи

)))
Аз може би съм най-добрият покер играч тук и това без да се хваля, но тая измислена световна финансова криза много яко удари и там или както казва единственият по-добър от мен, който познавам "няма риба вече...". Та по същата причина и на мен не ми се занимава, а беше време когато можеше само с това човек да си изкарва прехраната и то без да рискува и стотинка... Никога не съм играл дори с мои пари, а какво остава с чужди... Няма и да го направя.
Или на кратко, исках да кажа просто че един наистина добър покер играч не би имал нужда от чужди пари и то не защото не би допуснал да фалира, а защото би могъл винаги отново да почне от нулата или поне аз го мога!
А парите които не са твои, т.е. не си готов да загубиш, именно заради това винаги ще ги губиш. И който ме разбрал разбрал, на останалите няма да им е за първи път...
П.П. Така че правете разлика между покер играч и комарджия, вие май тук сте се събрали само комарджии?
Успех с няколкото часа и 1PH... Щом някой редовно удря с 10, вие си наемете 20 за поне 3 пъти повече време отколкото е нужно да се удари блок с тази мощност, та като ще имате късмет да ударите 10 блока, като ще нямате да ударите 1-2 и поне да сте си на парите.