Хайде да ударим соло блок (25BTC) с наети мощности ?

Модератор: Moderators

Re: Хайде да ударим соло блок (25BTC) с наети мощности ?

Мнениеот Svetoslav » 12 Мар 2015, 23:22

Колко не достигат за да изглежда опита ни с приемливи шансове?
Svetoslav

Мнениеот larry12 » 13 Мар 2015, 20:37

Чесно казано вече нямам идея.....гледам тия дни Eligius-a редовно с по 8-9PH/s
Но според мен трябва да вземе 1PH/s за поне 6-7 часа.
Аватар
larry12

Мнениеот Svetoslav » 15 Мар 2015, 21:13

Може ли малко информация, какъв е статуса на малкия ни проект.
Каква е наличната сума BTC? Кога смятате да започне "лотарията" за да можем да следим нещата така да се каже "на живо".
Ако са необходими още BTC, до кога удължаваме периода на събиране на желаната сума и т.н.
Svetoslav

Мнениеот 2GOOD » 15 Мар 2015, 21:20

Svetoslav написа:Може ли малко информация, какъв е статуса на малкия ни проект.
Каква е наличната сума BTC? Кога смятате да започне "лотарията" за да можем да следим нещата така да се каже "на живо".
Ако са необходими още BTC, до кога удължаваме периода на събиране на желаната сума и т.н.

Статуса е "Неопределен", наличността може да се види тук:
https://blockchain.info/address/1LottoB ... LjpvCzY3J3

Общо взето това е :roll:
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот kopacha » 17 Мар 2015, 11:50

Пичове какво става със Лотарията :))) ако не успеем да съберем достатъчно бтц да ги инвестираме парите във някой добър покер играч да ги умножи :))))
kopacha

Мнениеот larry12 » 17 Мар 2015, 12:02

аз съм ги прежалил лично моите ако някой предложи добра идея ги давам :)
Аватар
larry12

Мнениеот ivajlozah » 17 Мар 2015, 18:57

И аз съм ги прежалил. Даже мога още малко да инвестирам. Пък ако с 2 койна ударим блок, ще ни пишат по вестниците :lol:
ivajlozah

Мнениеот ZAX » 18 Мар 2015, 01:57

kopacha написа:Пичове какво става със Лотарията :))) ако не успеем да съберем достатъчно бтц да ги инвестираме парите във някой добър покер играч да ги умножи :))))

Аз може би съм най-добрият покер играч тук и това без да се хваля, но тая измислена световна финансова криза много яко удари и там или както казва единственият по-добър от мен, който познавам "няма риба вече...". Та по същата причина и на мен не ми се занимава, а беше време когато можеше само с това човек да си изкарва прехраната и то без да рискува и стотинка... Никога не съм играл дори с мои пари, а какво остава с чужди... Няма и да го направя.

Или на кратко, исках да кажа просто че един наистина добър покер играч не би имал нужда от чужди пари и то не защото не би допуснал да фалира, а защото би могъл винаги отново да почне от нулата или поне аз го мога!

А парите които не са твои, т.е. не си готов да загубиш, именно заради това винаги ще ги губиш. И който ме разбрал разбрал, на останалите няма да им е за първи път...

П.П. Така че правете разлика между покер играч и комарджия, вие май тук сте се събрали само комарджии?

Успех с няколкото часа и 1PH... Щом някой редовно удря с 10, вие си наемете 20 за поне 3 пъти повече време отколкото е нужно да се удари блок с тази мощност, та като ще имате късмет да ударите 10 блока, като ще нямате да ударите 1-2 и поне да сте си на парите.
ZAX
Spammer

Мнениеот cnerd » 18 Мар 2015, 16:01

ZAX написа:Аз може би съм най-добрият покер играч тук и това без да се хваля...
....
...Никога не съм играл дори с мои пари, а какво остава с чужди...

does
not
COMPUTE!!!!@!#@#!
cnerd

Мнениеот ZAX » 19 Мар 2015, 02:02

имаш нужда от превод, разбирам... под никога не съм играл дори с мои пари, би следвало да се разбира че никога не съм депозирал никакви средства... т.е. винаги почвам от фриролите и с изкараното от тях сядам на масите, а накрая с инвестиция от 0 си тръгвам с няколко стотака за месец, като примерно първите 2-3 седмици са ми само фрироли за да натрупам нужната минимална банка, после сядам по кеш масите и за няколко дни ги умножавам доста, обикновенно го правя зимата и лятото си харча паричките, ако съм се заиграл повече може и за моренце да стигнат, че и да останат, една зима даже ги бях направил 4 цифрена сумичка и то 70% от парите пак бяха от турнири... много е сладко с коледните, ако се добереш до някой голям турнир, иначе цент по цент...

някой може би ще каже, е като си толкова добър, за какво си губиш първия месец по фриролите?

ами просто защото е въпрос на принципи, не съм и няма да заложа нито една стотинка на покер, поне докато има и друг начин да почнеш, а след това вероятно няма да играя, както и се случва поради липса на място с адекватни фрироли в момента, а причината въобще да сядам на кеш масите е че имат минимални суми за теглене иначе щях да си седя само на фриролите и така...

за жалост тези принципи не са много приложими при BTC, понеже там винаги е по-добре да си заложиш парите и да чакаш, отколкото да се бъхтиш да копаш... но пък и това е съвсем друг вид хазард, с 100% независещи от теб неща, докато покерът е следващата игра след шаха като максимален % на контрол от страна на играчите.

И все пак да попитам и нещо по темата, всъщност как се копае соло с наета мощност?
ZAX
Spammer

ПредишнаСледваща

Назад към Общи Дискусии