Къде е най-добре да си продам биткойна

Модератор: Moderators

Re: Къде е най-добре да си продам биткойна

Мнениеот Странник » 28 Яну 2014, 16:32

В интерес на истината bitcoin.de доста вяла и никаква търговия имат.Търгуваните им обеми са направо нищожни според графиката в сайта им.
Аватар
Странник

Мнениеот BGanio » 28 Яну 2014, 16:58

Ето ти го и Бай Ганьо :)
Той сиреч аз, обаче вече си работя само кеш в офиса в София
Курса ми е подобен на bitcoini.com - или 4% от текущия курс на BTC-e в момента в който сключваме сделката
Включих се само да кажа че и аз съм ползвал bitcoini.com и колегите са много точни
И според мен е напълно нормално чейндж бюрото първо да получи средствата от клиента и после да му изплати това което иска, независимо дали е онлайн или офлайн.
Аватар
BGanio

Мнениеот davidorento » 28 Яну 2014, 18:35

BGanio написа:Ето ти го и Бай Ганьо :)
Той сиреч аз, обаче вече си работя само кеш в офиса в София
Курса ми е подобен на bitcoini.com - или 4% от текущия курс на BTC-e в момента в който сключваме сделката
Включих се само да кажа че и аз съм ползвал bitcoini.com и колегите са много точни
И според мен е напълно нормално чейндж бюрото първо да получи средствата от клиента и после да му изплати това което иска, независимо дали е онлайн или офлайн.

Здрасти :) защо само в офиса ? да не те е излъгал някой нещо
davidorento

Мнениеот BGanio » 28 Яну 2014, 20:25

davidorento написа:
Здрасти :) защо само в офиса ? да не те е излъгал някой нещо

Не за щастие :)
Искам да кажа че всички с които съм имал контакти покрай криптовалутите, независимо дали са свързани с някаква търговия или просто опознавателни, са били много свестни и точни. Ограничих драстично дейността тъй като не ми достига капитал да отговоря на търсенето и предлагането, особено при тези курсове. Дадох си сметка че от търговията не изкарах пари - изкарах някакви от това че курса растеше непрестанно когато започнах дейността и съответно ги загубих когато почна да спада. Ползата от цялата работа ми остана личните контакти които си създадох и съответно обменените знания и опит. За това реших че за напред ще работя само лично - лице в лице и то не толкова за някаква печалба която курса може да ти изяде за 10 минути, колкото за това всеки да може да развива това с което се е захванал - някой продава за да си възстанови инвестициите, друг купува за да направи нови инвестиции, трети реинвестира и т.н.
Давам си сметка, че това не звучи особено сериозно, но на мен ми носи голямо удоволствие този начин на работа, а и в крайна сметка вярвам че рано или късно това че държа позиции основно в криптовалути ще ми донесе позитиви (печалба)
Горещо препоръчвам регионално да се организират места където копачите, трейдърите, инвеститорите и всички които имат интерес към криптовалутите да могат да се срещат - личният контакт създава условия за много по добра и качествена обмяна на информация и опит от тази която хората са склонни да споделят в интернет пространството.
Туй от мене - не че съм се отказал да ви предложа най-добрия начин да продадете или да купите коини в BG, просто ще трябва да намеря достатъчно откачен и търпелив инвеститор :)
Аватар
BGanio

Мнениеот liminat » 28 Яну 2014, 20:59

Странник написа:В интерес на истината bitcoin.de доста вяла и никаква търговия имат.Търгуваните им обеми са направо нищожни според графиката в сайта им.

Не мога да обясня защо, но докато ги има не бих опитал с други. Немската машина си работи, макар и бавно, сигурно и безотказно. Колко са немци собствениците обаче, не мога да кажа.
liminat

Предишна

Назад към Общи Дискусии