Портфеил който да позволява обмен между валути

Модератор: Moderators

Re: Портфеил който да позволява обмен между валути

Мнениеот jamiemirror » 09 Яну 2018, 19:44

Портфейл DashCore, няма недостатъците на Биткойнския. Малък, бърз, евтин - и няма вариант валутата да потъва рязко или да изчезне.
Държиш ги в дашове в портфейла, трансферите в даш - а като биткойн само в самите борси.
jamiemirror

Мнениеот Zmejsky » 09 Яну 2018, 20:50

jamiemirror написа:Портфейл DashCore, няма недостатъците на Биткойнския. Малък, бърз, евтин - и няма вариант валутата да потъва рязко или да изчезне.
Държиш ги в дашове в портфейла, трансферите в даш - а като биткойн само в самите борси.

Колега темата е за друго .
Аватар
Zmejsky

Мнениеот jamiemirror » 09 Яну 2018, 21:03

За друго е, само че това което искаш да постигнеш е същото.
Пробвах портфейл с вграден обмен, излезе ми солен! Сега ползвам метода с даш портфейла и транспорт - затова и го описах.

ПП: защо не ползваш принципно хартиения вариант на колд уолет наистина, ако ще си държиш койните офлайн при теб?
jamiemirror

Мнениеот Zmejsky » 15 Яну 2018, 12:18

Пак да поясня , явно има не разбрали , искам да си прехвърля остатъчните бтц в портфеил CORE , към портфеил позволяващ обмен между валути , със частен ключ , от портфеила CORE , т.е. новия портфеил да позволява такъв трансфер .
ПОяснявам ситуацията :
След теглене на извесна сума в CORE портфеила ми останаха 0.005 BTC . За да ги изтегля мрежата ми препоръчва такса от 0.006 BTC / цифрите са приблизителни / т.е. МИСИЯ невъзможна . Единствен вариант е горния .
Дори да ми вземе половината сума за такси е по добре отколкото нищо.
Аватар
Zmejsky

Мнениеот filchef » 15 Яну 2018, 14:33

Zmejsky написа:Пак да поясня , явно има не разбрали , искам да си прехвърля остатъчните бтц в портфеил CORE , към портфеил позволяващ обмен между валути , със частен ключ , от портфеила CORE , т.е. новия портфеил да позволява такъв трансфер .
ПОяснявам ситуацията :
След теглене на извесна сума в CORE портфеила ми останаха 0.005 BTC . За да ги изтегля мрежата ми препоръчва такса от 0.006 BTC / цифрите са приблизителни / т.е. МИСИЯ невъзможна . Единствен вариант е горния .
Дори да ми вземе половината сума за такси е по добре отколкото нищо.

Според мен за такава малка сума "мисията невъзможна" защото какъвто и портфейл да ползваш той трябва да мине през мрежата на БТС при обмяната а самата мрежа иска големи такси а и щом ти е поискал такава голяма такса портфейла най вероятно входовете за тия 0.005 бикоина са много тоест не е само един частен ключ който да импортираш в новия портфейл тоест имаш в портфейла си "дъст" останал от ресто от предишни транзакции - Единствения изход е да си запазиш уолет дат файла за по добри времена когато ще навлезе лайтинг мрежата ще разтовари основната мрежа и таксите ще намалеят или просто да си купиш по голяма сума в биткоини и вече нея цялата да я пратиш от портфейла си на нов адрес ако не ти се чака но това много няма смисъл защото пак ще ти вземе голяма такса поради многото входове.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот Zmejsky » 15 Яну 2018, 17:02

..............най вероятно входовете за тия 0.005 бикоина са много тоест не е само един частен ключ който да импортираш в новия портфейл ........................

И все пак има ли такъв портфеил ? :?:
...портфеил позволяващ обмен между валути , със частен ключ , от портфеила CORE......
Аватар
Zmejsky

Мнениеот filchef » 15 Яну 2018, 18:10

Zmejsky написа: И все пак има ли такъв портфеил ? :?:
...портфеил позволяващ обмен между валути , със частен ключ , от портфеила CORE......

Всеки портфейл с възможност за импорт на частни биткоин ключове който позволява обмен на валути - този обмен е през някакъв сервиз за обмен имай го в предвид за таксите ще ти свърши работа - няма такъв портфейл който да ползва директно wallet.dat файла за което подозирам че питаш - трябва да си ги дъмпнеш ръчно от конзолата и то тея адреси които съдържат биткоини понякога те не се виждат в портфейла но имаше някаква команда в конзолата която съм забравил но някой друг колега да каже каква беше която ти дава всички адреси съдържащи биткоини и един по един трябва да си ги дъмпнеш и да провериш в блокчаин инфо адресите (не частните ключове) по колко бтс съдържат и после трябва един по един или групово в зависимост какво позволява новия ти портфейл да ги импортнеш.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот Zmejsky » 16 Яну 2018, 08:46

Всички частни ключове от портфеила са ми в джоба - буквално , на флашка , пробвах с jaxx , но не видях да има възможност за пускане на конзола , затова попитах за други портфеили , ако на някой са му известни , да не се лутам да инсталирам 10-15 портфеила , а и да са надеждни .
Аватар
Zmejsky

Мнениеот filchef » 16 Яну 2018, 10:24

Zmejsky написа:Всички частни ключове от портфеила са ми в джоба - буквално , на флашка , пробвах с jaxx , но не видях да има възможност за пускане на конзола , затова попитах за други портфеили , ако на някой са му известни , да не се лутам да инсталирам 10-15 портфеила , а и да са надеждни .

Да Jaxx е с мнемоничен частен ключ и сам си генерира от него адресите - няма как да вкараш в него чужд адрес щото е един мнемоничен частен ключ за много валути.
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот jkminkov » 16 Яну 2018, 18:42

ако е 1 Input, при такса 100 сатоши на байт, ще ти излезе 5% трансфера(от 0,005) към борсата, която ползваш/дано да няма минимален депозит/
дай на ***ното власт и му гледай сеира.
jkminkov

Предишна

Назад към Общи Дискусии