Портфейл DashCore, няма недостатъците на Биткойнския. Малък, бърз, евтин - и няма вариант валутата да потъва рязко или да изчезне.
Държиш ги в дашове в портфейла, трансферите в даш - а като биткойн само в самите борси.
Модератор: Moderators
jamiemirror написа:Портфейл DashCore, няма недостатъците на Биткойнския. Малък, бърз, евтин - и няма вариант валутата да потъва рязко или да изчезне.
Държиш ги в дашове в портфейла, трансферите в даш - а като биткойн само в самите борси.
Zmejsky написа:Пак да поясня , явно има не разбрали , искам да си прехвърля остатъчните бтц в портфеил CORE , към портфеил позволяващ обмен между валути , със частен ключ , от портфеила CORE , т.е. новия портфеил да позволява такъв трансфер .
ПОяснявам ситуацията :
След теглене на извесна сума в CORE портфеила ми останаха 0.005 BTC . За да ги изтегля мрежата ми препоръчва такса от 0.006 BTC / цифрите са приблизителни / т.е. МИСИЯ невъзможна . Единствен вариант е горния .
Дори да ми вземе половината сума за такси е по добре отколкото нищо.
..............най вероятно входовете за тия 0.005 бикоина са много тоест не е само един частен ключ който да импортираш в новия портфейл ........................
...портфеил позволяващ обмен между валути , със частен ключ , от портфеила CORE......
Zmejsky написа: И все пак има ли такъв портфеил ?...портфеил позволяващ обмен между валути , със частен ключ , от портфеила CORE......
Zmejsky написа:Всички частни ключове от портфеила са ми в джоба - буквално , на флашка , пробвах с jaxx , но не видях да има възможност за пускане на конзола , затова попитах за други портфеили , ако на някой са му известни , да не се лутам да инсталирам 10-15 портфеила , а и да са надеждни .
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot]