Timed out payment Blockchain

Модератор: Moderators

Re: Timed out payment Blockchain

Мнениеот jkminkov » 18 Май 2017, 09:05

транзакция не може да отпадне, самия факт, че още виждаш a04aaaced2cac7a19af7b6424dc57379de3727cf5385f4ff43f683b8ff55a9a8 в някой блокексплорър значи че някой ден ще мине, по някакъв начин трябва да се похарчи един от 5-те Inputs.
дай на ***ното власт и му гледай сеира.
jkminkov

Мнениеот PabloRich » 18 Май 2017, 11:54

В такъв случай какво друго мога да направя освен да чакам? Мога ли по някакъв начин да се свържа със съпорт или да направя друга транзакция, с която да се засекат ?
PabloRich

Мнениеот filchef » 18 Май 2017, 21:32

PabloRich написа:В такъв случай какво друго мога да направя освен да чакам? Мога ли по някакъв начин да се свържа със съпорт или да направя друга транзакция, с която да се засекат ?

Пробвай с този сервиз https://www.viabtc.com/tools/txaccelerator/
И той напоследък е много натоварен но можеш след няколко опита (казаха май че на кръгъл час се усмихвал късмета) да успееш да я пробуташ транзакцията през тоя пул.Обърни внимание че се изисква ID на транзакцията а не адреса от който е изпратена или за който е предназначена.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот PabloRich » 20 Май 2017, 22:25

Пише , че претоварен сайта. Значи тея 0.016 BTC остават стъкнати... Минаха вече 8 дни и нищо не се случва.
PabloRich

Мнениеот PabloRich » 26 Май 2017, 01:08

Хмм 14 дни по-късно, не съм получил койните обратно, нито hash power в сайта, а сега като влезнах в айдито на транзакцията ми пише, че няма такава транзакция . Какво правя в случая, за да си ги върна обратно ?
PabloRich

Мнениеот filchef » 26 Май 2017, 01:17

Десен бутон върху транзакцията ---> Аbandon Transaction
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот PabloRich » 26 Май 2017, 01:27

Аз използвам онлайн портфейл и нямам опция за abandon
PabloRich

Мнениеот filchef » 26 Май 2017, 01:43

PabloRich написа:Аз използвам онлайн портфейл и нямам опция за abandon

Ми тогава пиши на супорта на портфейла и им кажи че транзакцията не е минала да ти оправят баланса - то нали в портфейла ти пише ID на транзакцията да видят че не е минала и да ти оправят баланса.
Така е като не си контролираш сам коините сега ще патиш - ако си на blockchain.info съм чувал че seed им е съвместим с тоя на Електрум - ако си си го записал при регистрацията можеш да си прехвърлиш коините на компа си аз лично никога не съм го правил но не е трудно ако го имаш и не си импортвал допълнителни адреси в онлайн портфейла си.
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Предишна

Назад към Общи Дискусии