Дам, и аз отоплявам целия апартамент е моите машини.Перфектно ми е, все едно си имаш климатик дето ти изкарва кинти Обаче лятото хмм..... ще му мислим тогава
еййй колега, ти почна фермите ли да мислиш . вярвай тия са напред и то много. първо е договорил ток на цена която можеш само да сънуваш. второ ако ти си купил асик на 100 лева той го е взел в най лошия случай на 60 и тн.
opper написа:Да, дори и тук в българия ако харчиш 1.25 мегавата постоянно със сигурност ще можеш да си договориш по-ниска цена на тока.
Подкрепям, сега остава да: 1. Регистрираме АД 2. Да намерим стара фабрика близо до дебели жици 3. Да договорим цена за тока 4. И не на последно място да намерим с какво да я напълним
Сега оптимистите за cloud (opper, allsux,Spoon.Net) да направят един бизнес план и ако изкарат 20% по-добри условия от домашно копане ще се включа поне със 70КW консумация.
Последна промяна val1900 на 08 Фев 2015, 20:20, променена общо 1 път
Няма нужда никой да се включва. Смятам знаеш как завършват 90% от орташките бизнеси в България. Просто казах, че ако си достатъчно голям потребител на електроенергия (примерно капацитета на тази китайска ферма - 1.25 мегавата) съм почти сигурен, че ще можеш да си договориш добри цени за тока.
Грешно си ме разбрал. Ортак с никой не искам да ставам. Вие печелите от предоставяне на услуги, а аз съм наемател и печеля от по-добри от домашните условия.
аааа тая попара с "орташката работа" вече съм я сърбал. както написа коолегата по горе - всеки да се спасява по единично. това тук е тема за чесане на езици а не за изготвяне на бизнес план. относно че съм фен на "облачното копане" ..... развесели ме рано сутрин много )) точно аз който ако не може да пипне желязото пари не давам да бъда слаган при тая "далавера" е забавно