До колко надежден е портфейла в Blockchain?

Модератор: Moderators

Re: До колко надежден е портфейла в Blockchain?

Мнениеот jkminkov » 16 Авг 2014, 13:39

https://bitcoin.org/en/choose-your-wallet

не е надежден, виж колко жълти уговорки има
дай на ***ното власт и му гледай сеира.
jkminkov

Мнениеот flavius » 16 Авг 2014, 13:45

Bathory написа:Въпроса ми беше по-скоро за това дали като цяло сайта е надежден(както се изрази колегата,ако хване гората или се случи нещо като с Гокс-а).То е ясна опасността от комроментирането на акаунта.Не разбирам като имам частния ключ на бекъп какво ще попречи на този дето разбие Blockchain-а да го използва преди мен.

надежден е, ако разбият сайта, не могат да вземат койните, ако разбият твоя компютър могат да ги вземат. Ако сайта изчезне, може да се изтеглят коините от почти всеки друг уолет.

Хубаво е човек да е недоверчив ама продължавате да спорите, а не четете. Какво като има жълти удивителни, прочетете какво пише там!!
flavius

Мнениеот BeSeN » 16 Авг 2014, 14:03

Аз мисля че е изключително надежден. Кой по дяволите би си направил хартиен wallet и би го държал импортнат през цялото време в blockchain нали това е идеята на хартиения wallet да го принтирате на лисче и да не е инпортнат абсолютно никаде частния ви ключ. Когато искате да го захраните е лесно като използвате само адреса които не е тайна за никого. Чак когато дойде време да теглите от там би следвало да го инпортнете в които и да е клиент да изтеглите каквото Ви трябва и пак да го изтриете или както казах преди това за по сигурно да направите офлайн транзакция и да използвате blockchain само за да я излъчите в мрежата. Това може да стане от тук: https://blockchain.info/pushtx
BeSeN

Предишна

Назад към Общи Дискусии