ZAX написа:Мда и мен цената ме спря, дори когато го имаше и на по-ниска, но ще мине време, балъците ще свършат и ще пуснат и адекватните цени, както при всичко...
Да се чувствам балък когато се случи нещо с монетите ми било то поради хакерска атака или вирус,или да се чувствам балък когато спя по-спокойно на цената на един Трезор....
Предпочитам второто.Наскоро ми хакнаха пощата и ми влязоха в биткоин.де
За щастие нямаше поражения,но не мога да ви опиша как се чувствах докато преинсталирах компютъра си и ъпдейтвах портфейла си.Във всеки един момент очаквах да изскочи съобщение че монетките ми са поели нанякъде незнайно как си.
Този път се отървах,но не искам да ми се случва подобно нещо и в бъдеще.Не го пожелавам на никой,но с нарастващия интерес и цена на биткоина подобни злонамерени опити ще са ежедневие.
Наскоро колега ми сподели че от портфейл,който не е ползван от години при ъпдейта на базата данни се установява че значителна част от монетите му са заминали нанякъде.Има множество теми в биткоинталк за изчезнали и откраднати монети.
Цената на устройството..... не мога да коментирам висока ли е ниска ли е.Който мисли че си заслужава си го е закупил и надявам се че главоболията около сигурността на средствата му са изчезнали или поне намалели значително.
Хората са казали:Евтиното излиза скъпо!
Имам в предвид дали това че се опитваме да спестим от цената на Трезора няма да ни изиграе лоша шега някой ден и няма да се ядосваме,че не сме си купили и в крайна сметка може да ни излезе по-скъпо заради загубата на монети.
Всеки сам си решава.Аз взех своето решение.