TREZOR биткойн портфейл

Модератор: Moderators

Re: TREZOR биткойн портфейл

Мнениеот ZAX » 19 Авг 2014, 20:02

Аз да си повторя въпросчето... Има ли нещо по-подходящо, което да си ползвам за спестовен влог?
ZAX
Spammer

Мнениеот larry12 » 19 Авг 2014, 20:10

не бих казал, трезорчето е екстра
аз също си поръчах едно
Аватар
larry12

Мнениеот galiosh » 21 Авг 2014, 22:02

И на мене ми стана интересно, че почвам сериозно да се занимавам с тия BTC и гледам нещо сигурно че тия онлайн и настолни портфейли не ми вдъхват доверие.
galiosh

Мнениеот dobo79 » 21 Сеп 2014, 18:00

15% намаление на Трезора в момента чрез промо-код : "bitcoinexpo2014" (без кавичките).Цената става около 104$ или 0.2458 BTC по моментния курс.
Валидност на намалението-предполагам до края на изложението,което......незная кога е :)
Аз се възползвах от промоцията току що.
Аватар
dobo79

Мнениеот marincho » 22 Сеп 2014, 23:04

На мен ми се вижда доста скъпо.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот farmdve » 22 Сеп 2014, 23:21

marincho написа:На мен ми се вижда доста скъпо.

Прав си, както съм казвал преди, този портфейл трябва да е на цената на едно Ардуино/Raspberry Pi, макс. Сиреч $30-40 най-много.
1JYFJnWKmhAwK9FMM3TM2SCjhCuc1qKc4r
farmdve

Мнениеот ZAX » 22 Сеп 2014, 23:32

Мда и мен цената ме спря, дори когато го имаше и на по-ниска, но ще мине време, балъците ще свършат и ще пуснат и адекватните цени, както при всичко...
ZAX
Spammer

Мнениеот dobo79 » 23 Сеп 2014, 11:52

ZAX написа:Мда и мен цената ме спря, дори когато го имаше и на по-ниска, но ще мине време, балъците ще свършат и ще пуснат и адекватните цени, както при всичко...

Да се чувствам балък когато се случи нещо с монетите ми било то поради хакерска атака или вирус,или да се чувствам балък когато спя по-спокойно на цената на един Трезор....
Предпочитам второто.Наскоро ми хакнаха пощата и ми влязоха в биткоин.де
За щастие нямаше поражения,но не мога да ви опиша как се чувствах докато преинсталирах компютъра си и ъпдейтвах портфейла си.Във всеки един момент очаквах да изскочи съобщение че монетките ми са поели нанякъде незнайно как си.
Този път се отървах,но не искам да ми се случва подобно нещо и в бъдеще.Не го пожелавам на никой,но с нарастващия интерес и цена на биткоина подобни злонамерени опити ще са ежедневие.
Наскоро колега ми сподели че от портфейл,който не е ползван от години при ъпдейта на базата данни се установява че значителна част от монетите му са заминали нанякъде.Има множество теми в биткоинталк за изчезнали и откраднати монети.
Цената на устройството..... не мога да коментирам висока ли е ниска ли е.Който мисли че си заслужава си го е закупил и надявам се че главоболията около сигурността на средствата му са изчезнали или поне намалели значително.
Хората са казали:Евтиното излиза скъпо!
Имам в предвид дали това че се опитваме да спестим от цената на Трезора няма да ни изиграе лоша шега някой ден и няма да се ядосваме,че не сме си купили и в крайна сметка може да ни излезе по-скъпо заради загубата на монети.
Всеки сам си решава.Аз взех своето решение.
Аватар
dobo79

Мнениеот ZAX » 23 Сеп 2014, 15:13

Ами, апартамента са ми го обирали 5 пъти, портофейла 0.
ZAX
Spammer

Мнениеот dobo79 » 23 Сеп 2014, 16:17

ZAX написа:Ами, апартамента са ми го обирали 5 пъти, портофейла 0.

Целта е да не ти обират портфейла,защото ако за апартамента 5 пъти се е случило то за портфейла само един път е достатъчно за да го изпразнят на НУЛА.Това че не ти се е случило не бива да ти дава сигурност,че няма да ти се случи.Тук нямаме право на грешка.Сега ако се опреличаваш със ПАЗИТЕЛЯ от борсата,който разчита на способностите си и само на тях то това е друга тема.
Все пак както казах всеки си решава как да разполага със средствата си и как да ги пази.И на мен не ми се беше случвало нищо,но ето че ми се случи.Този път минах метър,но следващият....?
В крайна сметка-не съжалявам за покупката си.
Аватар
dobo79

ПредишнаСледваща

Назад към Общи Дискусии