Dragon's tale

Дискусия за игри

Модератор: Moderators

Dragon's tale

Мнениеот divan0w » 02 Дек 2013, 10:58

Това е първата по-истинска BTC игра, която открих още 2011 и то нея съм направил едно-две койнчета, но ги продадох за смешни пари тогава... Въпроса ми е някой от вас играе ли я и има ли някаква далавера още че от тия статуи вече се печелят смешни стотинки http://www.dragons.tl/
divan0w
 
Мнения: 87
Регистриран на: 30 Май 2013, 13:35

Re: Dragon's tale

Мнениеот ZAX » 04 Дек 2013, 08:16

Десетина години преди да го е имало биткоин, аз вече си мечтаех да направя собствен гейм сървър и още много други неща, като да интегрирам в цялата система собствена виртуална валута, дори бях измислил как да и придам реална стойност, така че хората да искат да я използват. Ест. не съм гениален като Сатоши и нямах и понятие до къде могат да ескалират нещата (просто исках да избегна данъците и банките, да дам свобода на потребителите си и до там ми стигаше мисълтта). Но мечтателите си приличаме по едно, винаги ни се смеят, защото мнозина просто не успяват да осъществят мечтите си, но останалите!

Години по-късно успях да подкарам гейм сървър, но бях обещал да е безплатен и поради тази причина не можах да и позволя луксът да си платя дори за интегриране на нещо като "форум голд" (само това имаше тогава, но аз исках много повече) в сайт който така и нямах защото също не можех да си позволя, ако не броим една статична страничка скалъпена от мен.

Мамка му, нямаше го вече сървъра, когато се е появил биткоин, а животът така ме беше притиснал в ъгала, че дори нямах време да седна пред компа и ако имам късмет да чуя случайно за него... Както и да е, шанс...

Та с появата на биткоин вече е имало реализация на идеята ми и тя вече не е била уникална а естественото му приложение. За съжаление аз твърде късно разбрах за това и отново съм в патовата ситуация когато не мога да си го позволя, но поне вече мога да обясня точно какво искам.

Беше време когато ми се смееха, сега пак могат да ми се смеят :mrgreen:

Защото беднякът си остава бедняк, каквито и идеи да има, ама я се смейте на Сатоши да ви видя :mrgreen:
ZAX
Spammer
 
Мнения: 1934
Регистриран на: 15 Юни 2013, 19:51

Re: Dragon's tale

Мнениеот Yokasimaja » 10 Фев 2016, 06:58

Dragon featuring the fairytale story is different for each organization.
Yokasimaja
 
Мнения: 1
Регистриран на: 09 Фев 2016, 10:32

Re: Dragon's tale

Мнениеот optimeon » 16 Авг 2020, 23:59

Супер игра
optimeon
 
Мнения: 43
Регистриран на: 01 Юли 2020, 21:18


Назад към Игри

Кой е на линия

Регистрирани потребители: 2GOOD, AJB, Bing [Bot], Google [Bot], ionicle, viniamin