Е според теб за какво съм търсил и купил карти с които не е копано. Съвсем друг е въпросът че точно тези игри ще ми фърчат и на вграденото видео, проблемът е че не ме кефят и бих ги играл по-скоро от немай къде, ако наистина няма какво друго да правя... Освен това в момента играта на борсата е доста по-интересна, а картите си седят застраховка за когато забавлението там свърши
П.П.
Заглавие: KNCmarincho написа:Така се изказа, все едно ти трябва най-бързата карта за тия игри.
Пък и забравих, че твоите 5830-и, са единствените две карти от пета серия в държавата, които не са строшени от копане.
Смени дилъра бе батка, вече бъркаш и темите... Май това искаше да го постнеш в тази тема?
Или може би ти игрите си ги цъкаш с KNC-то... Нали всичко нижеш, предполагам си го измислил как да стане
Все се надявам че ще излезе читава игра и искам да съм подготвен. Защото от дълги години не са пускали нищо което да конкурира поне малко старите класики и ще е срамота ако се пръкне да не мога да реагирам веднага!
И да, едва ли са единствените, но със сигурност са сред малкото в България които не са копали въобще. Другата седмица обаче може и да ги пусна, ако не друго поне да си направя кефа да ги сефтосам. И като видя разхода на ток и толкова ще им е копането, въпреки че ако топлят зимата, що пък да не покопаят малко наистина.
Също когато ги взимах се чудех дали ми е вярна сметката че с кросфайърче двете заедно ще са по-добре от 7870XT. Не че нея съм успявал да я натоваря, но ми се виждаше една идея по-бавна от необходимото там в най-тежките тестове на 3DMark за FireStrike например. Но на мен и проца ми е слабичък, пича на който я продадох беше с хубав проц и летеше абсолютно всичко, 2 часа и прави кви ли не тестове
Така че изборът ми определено е бил правилен поне за откъм игрите все още си е един от най-изгодните варианти. И както вече и други колеги ти казаха, не всички хора стават и лягат с мисълта за BTC. Макар че тази карта когато имаше смисъл и копаеше BTC изкара повече от 1 BTC, от там си прави сметката струвала ли си е или не.
А 5830 като ги взех да има нещо на нейно място, не знаех че LTC така ще живне, въобще нямах намерение да копая с тях. Разбира се вече съм намерил и къде да закопаят без да се плаща ток, но ме мързи да се занимавам само с 2 карти, все пак си имам и 2 от великите платки на Марто, това произведение на изкуството, дето копат еквивалента на цели 3 такива видеокарти, само дето струват колкото 8
П.П.П @IvJorell, Новият ти аватар ми харесва много повече от стария