Модератор: Moderators
qbadabaduuu написа:Еха... И Костадинов какво общо има
Давай да забраняваме всички наши класици щото това няма да изнесе на имигрантите...
Ако от сглобката ти кажат че е добре да обявим война на Русия вероятно и с това ще си съгласен...
Направо е смешно това че ако не си съгласен с евриатлантическите ценности то ти си копейка русофил путинист и т. н.
Разбрахме нямаш нищо против това произведение да отпадне от учебния план нека има повече часове за 35 пола и че няма майка и баща а са родител 1 и 2
MadDog написа:Ти futureworld не закачай Догито. Догито си има идеали, има развито чувство за справедливост и не се прекланя пред никого за собствено облагодетелстване.
Ясно ми е ти и особено сподвижника niki от какво тесто сje омесени. От това на юродите за които пише Паисий. Пра.пра-пра-пра дядо ви с готовност би носил ибрика на местния кадия или валията, само и само да не го закачат. Пра-пра-пра баба ви сигурно е пуснала кепенците и затръшнала портата пред четата на Ботев за да не и отиде зян имотеца. Пра-дядо ви шумно е обсъждал в кафаната успехите на Третия Райх. А дядо ви е викал Ура другари. За теб не знам но niki като достоен наследник забива кирката в построеното от него и се радва на центовете прибавящи се в банковата ти сметка. Я се огледай в обществото около теб. Народ който отрича историята няма бъдеще, а ти искаш да си част от такъв народ ли?
Спрете да насаждате поляризация и разединение сред това което е останало от българите.! Това е във ваша вреда, на всички нас, а ти се сети кои могат да извлекат полза от този факт
qbadabaduuu написа:да бе комунистите виновни че сегашните са американски подлоги
Е като какви да дойде руската армия ВСВ? САЩ и Великобритания както какви ни бомбиха? Или бомбите са демократични...
Да оправдаваш сегашната ситуация с тогава са опорки на разни НПО-та
ама давай да се отречем от историята щото 1944-а са дошли комунисти... я виж картата на България 1919-1940 и след 1944г
и това пак не отговаря на въпроса защо си за премахването на "Аз съм българче" от учебния план - комунистите ли са виновни?
Регистрирани потребители: AJB, Bing [Bot], brainsick442, Google [Bot], ionicle, Radoslav, tedik, viniamin