filchef написа:
Той и Мадуро си поиска златото което се съхраняваше в Лондон но не му го дадоха
За щастие България не е вече куманизъм като Венецуела. Докато беше - и СССР не и върна златцето... изводите за теб!
Модератор: Moderators
filchef написа:
Той и Мадуро си поиска златото което се съхраняваше в Лондон но не му го дадоха
filchef написа:Да не отваряме дума за "златните" концесии където България не взема повече от 1% от добитото злато да не говорим за другите редкоземни елементи които са на вересия.
futureworld написа:filchef написа:Да не отваряме дума за "златните" концесии където България не взема повече от 1% от добитото злато да не говорим за другите редкоземни елементи които са на вересия.
Прочетено в Нощен Труд с превод на рашки Виждал ли си колко внасят в хазната тези фирми? Я иди виж Асарел Медет - не е злато дори, мед бе мед
А преди това какво добиваше България - ми грънци
futureworld написа:filchef написа:Да не отваряме дума за "златните" концесии където България не взема повече от 1% от добитото злато да не говорим за другите редкоземни елементи които са на вересия.
Прочетено в Нощен Труд с превод на рашки Виждал ли си колко внасят в хазната тези фирми? Я иди виж Асарел Медет - не е злато дори, мед бе мед
filchef написа:futureworld написа:filchef написа:Да не отваряме дума за "златните" концесии където България не взема повече от 1% от добитото злато да не говорим за другите редкоземни елементи които са на вересия.
Така е сумата е сигурно е голяяяяяяма ма е само 1% от това което ТЕ получават от НАШЕТО находище и ако сделката не беше корупционна можехме да вземем поне 30% както арабите вземат от фирмите които им разработват находищата на нефт.
- Аз се отказвам да споря с радиоточка и те вкарвам в моя игнор списък.
qbadabaduuu написа:https://www.svobodnaevropa.bg/a/demografska-kriza-migrantska-kriza-strah-zaguba-identichnost/32759610.html
"За да е възможна интеграцията, много сфери трябва да се променят, включително образователната система. Защото тя е скроена единствено по мярата на етническите българи.
Няма как децата на 100 000 имигранти да се почувстват пълноценна част от българското общество, ако са длъжни да учат „Аз съм българче“, без на образователната система да ѝ хрумва, че и те биха могли да научат българските деца на нещо и да обогатят живота им."
бах мама му... според тази от свободна Европа за справянето с демографската криза в България трябва да вкараме мигранти и за да се чувстват добре трябва ние да променим начина си на живот и образованието си... леле боже...
futureworld написа:qbadabaduuu написа:https://www.svobodnaevropa.bg/a/demografska-kriza-migrantska-kriza-strah-zaguba-identichnost/32759610.html
"За да е възможна интеграцията, много сфери трябва да се променят, включително образователната система. Защото тя е скроена единствено по мярата на етническите българи.
Няма как децата на 100 000 имигранти да се почувстват пълноценна част от българското общество, ако са длъжни да учат „Аз съм българче“, без на образователната система да ѝ хрумва, че и те биха могли да научат българските деца на нещо и да обогатят живота им."
бах мама му... според тази от свободна Европа за справянето с демографската криза в България трябва да вкараме мигранти и за да се чувстват добре трябва ние да променим начина си на живот и образованието си... леле боже...
Само да запитам - ти колко деца имаш? Да, трябва да спрете да се държите като копейки с идеологията на Костя Той е толкова смешен завалията, една отрепка - тръгнал да говори за подчовеци...
Регистрирани потребители: AJB, Hristo, ionicle, Radoslav, tedik, viniamin