Модератор: Moderators
qbadabaduuu написа:я кажете къде плащат аз искам и от двете страни да прибирам пари
niki » 31 Яну 2024, 23:18
Каква хубава вечер, драги сънародници !
niki написа:Много от вас ще останат като гръмнати ... отново ...
futureworld написа:filchef написа:За всички баннати от чата - не забравяйте да следите тази тема viewtopic.php?f=31&t=7193#p63491 и като ви изтече наказанието да изпратите на лични до 2GOOD писмо, че наказанието ви е изтекло за да може да ви възтанови ръчно достъпа до чата.
Ич ми не е Получавал съм бан и без причина, щото недогледал - така че отдааавна не гледам кое справедливо и кое неfutureworld написа:
2GOOD написа:
Следващите предупреждения са направени от администратор или модератор на форума.
предупреждение: държание в чата
Ъхм, то добре, ама мен днес ме нямаше цял ден почти в чата, за какво държание става дума?
Не помня, днес ви хванах наред с предупрежденията, ама май само ти си ограничен до края на седмицата, пиши ми после да го махна...
niki написа:В патова ситуация сме - и двамата се обвиняваме взаимно, че сме платени тролове, но никой нищо не може да докаже... следователно на един нормално мислещ човек му остава само да следи какво върши единия и какво другия... до тук везните се наклонени към теб.
niki написа:Хайде да стане 46К, че да смените памперсите...
niki написа:Време е за едни по-нормални цени, ако не сте сменили памперсите го направете, че ще става мазало ...
Регистрирани потребители: AJB, Google [Bot], ionicle, tedik, viniamin