НАСА: "За първи път космически апарат докосна Слънцето"
-Някой да им обясни на тея янки, че Северна Корея кацна на слънцето още преди 7г
Модератор: Moderators
qwertyA5 написа:Кажи ми в коя държава живееш без да ми казваш в коя държава живееш:
Бившият финансов министър Владислав Горанов е спрян на граничния пункт "Калотина" при опит да замине за Сърбия с джип, обявен за издирване от Интерпол. След като граничните служители уведомили Горанов, че има проблем с шофирания от него автомобил и го помолили да отбие и да изчака за детайлна проверка, той обърнал колата и се върнал обратно във вътрешността на страната.
futureworld написа:qwertyA5 написа:Кажи ми в коя държава живееш без да ми казваш в коя държава живееш:
Бившият финансов министър Владислав Горанов е спрян на граничния пункт "Калотина" при опит да замине за Сърбия с джип, обявен за издирване от Интерпол. След като граничните служители уведомили Горанов, че има проблем с шофирания от него автомобил и го помолили да отбие и да изчака за детайлна проверка, той обърнал колата и се върнал обратно във вътрешността на страната.
Как да е, ама по-късно дошъл с друга кола и минал в српско. Аферим бабо, машалла!
2GOOD написа:В крайна сметка се оказа, че не били компютри, ами компоти и не били за изност, ами върнати
/да се чете колата е лизингова, с редовни документи, кола двойник била открадната от Русия/
futureworld написа:2GOOD написа:В крайна сметка се оказа, че не били компютри, ами компоти и не били за изност, ами върнати
/да се чете колата е лизингова, с редовни документи, кола двойник била открадната от Русия/
И един мармот увива пачки в станиол
Да се чете - шефа на МотоПфое, дето се е изказал така, няма достъп до такива данни. Единствения начин да го знае е ако е участвал в клонирането - е тогава май май клонираната кола е тая в България?
qbadabaduuu написа:„Както господин Горанов, така и ние, сме жертви на автомобилната мафия“, подчерта Фурнаджиев
този боклук Фурнаджиев за мафия говория
Регистрирани потребители: 2GOOD, AJB, Bing [Bot], Google [Bot], ionicle, Kris, s0ngangel, viniamin