Модератор: Moderators
plamar написа:Ако цената стигне някакви върхове (не, че не е стигнала сега, но за моето количество БТЦ се искат по-високи) защо направо не си вземеш новичко BMW - спестяваш данъка - плащаш директно в БТЦ.
farmdve написа:Ако цената стигне някакви задоволителни върхове, ми се ще да карам Audi A8 Long 4.2 FSI. Принципно гледам модел 2007-2008 съобразено с цената на БТЦ. Колата е скъпа, скъпа е и подръжката, но някак си е много луксозна тази кола.
dqdobosko написа:Относно А8-ците имал съм и продължавам да имам готини са но нещо вече ми омръзнаха като цяло колите с двигател насочил съм се в посока Tesla , като човек имал S-class и притежател на А8. А8-цата е супер и зиме и лете разхода на гориво бива относно подръжката си е стандартна за среден клас кола ако говорим за 2008 2009 версия D3 купе. Колата е с ангренажен ремък!
dqdobosko написа:D2 D3 са на ремък на горе е врига с изкл на D3 ( S8) там отново е верига
Регистрирани потребители: 2GOOD, dakata, George, Google [Bot], gorgar, tedik, viniamin