Модератор: Moderators
dqdobosko написа:Ами , 700 лв ангренаж комплект с водна помпа сменям си го вкъщи , масла ремъци са около 200 лв
dqdobosko написа:Да моят мотор е преди 2007 и не е директно впръскване ами нормален многоточков инжекцион . Но цените са сходни не мисли че е чааак толкова по различен мотора освен впръскването и тук таме нещо малко
farmdve написа:dqdobosko написа:Да моят мотор е преди 2007 и не е директно впръскване ами нормален многоточков инжекцион . Но цените са сходни не мисли че е чааак толкова по различен мотора освен впръскването и тук таме нещо малко
Тоя дето съм се спрял е директно, и газификацията е възможна, но в смесен режим, казват ми 2л бензин на 100км. Не знам дали има файда.
dqdobosko написа:farmdve написа:dqdobosko написа:Да моят мотор е преди 2007 и не е директно впръскване ами нормален многоточков инжекцион . Но цените са сходни не мисли че е чааак толкова по различен мотора освен впръскването и тук таме нещо малко
Тоя дето съм се спрял е директно, и газификацията е възможна, но в смесен режим, казват ми 2л бензин на 100км. Не знам дали има файда.
НЕ НЕ , Фси с газ има но както са ти казали 60/40 гориво не е ок ако ще караш само на бензин ако искаш газ виж по старите мотори
Регистрирани потребители: 2GOOD, CryptoRolla, Google [Bot], qwertyA5, shulio