Всяко нещо има много нива по които може да бъде възприето, и всеки човек вижда определени нива.
Според нивата ,които той вижда, той възприема това нещо,охарактеризира го и съответно то му и въздейства съобразно това.
Аз възприемам криптото като средство за забогатяване.Измежду останалите алтернативи- (работа,работа в чужбина,измами,кражби) тази е доста по-приятна.
Промените какви са?
Научих се да мисля позитивно- да не се вторачвам в загубите,в пропуснатите печалби,в бъдещите пропуснати печалби и в още цял ред дивотии. Беше трудно. Когато осъзнаеш , че повече по количество е пропуснатата ти печалба спрямо реализираната.
Също така детайлно определих степента в която работата ми пречи и вече гледам на нея по нов начин.
Разбрах какво точно значи "без риск няма успех".
Отворих нова тревога в своите родители- че съм жертва на пирамида.

В ежедневието...
трябва да се следят машините,да се обслужват,трябва да се следят борсите, да се внимава за някоя изгодна сделчица, някое форкче да се усвои, дотук просто една допълнителна занимавка за поддържане на интереса жив. Иначе ще трябва филми да се гледат.
За други промени не се сещам. Всъщност мога да кажа, че наистина това са нищожни промени. Едно време чата ме промени доста повече.
И като обобщение, ми идва една мисъл : когато нещо не те променя,значи то е част от теб.