Тъпотия!

дъра-бъра

Модератор: Moderators

Тъпотия!

Мнениеот zigzag » 31 Дек 2014, 00:33

Голяма тъпотия! Само куци далавери в "крипто света", всичко е -EV. Започнах да се отегчавам. :?
zigzag

Re: Тъпотия!

Мнениеот 2GOOD » 31 Дек 2014, 01:00

Верно е скучно, но нормално за навечерието на Нова Година ;)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Spoon.Net » 31 Дек 2014, 09:06

ne e само това. много народ се е надявал да има повторение от миналата година и сега след като всичко бавно но сигурно върви само на долу ..... е нормално да има спад. а както 2гууд каза, фактора празници също има голям принос. като се има в предвид че всяка събота и неделя курса падаше и във вторник сряда отново връщаше позиций ... какво да говорим за коледа и НГ.
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот zigzag » 31 Дек 2014, 09:58

По пътя на логиката декември трябваше btc да е на бичи пазар. Очакваше се фирмите да купуват монети за да си нагласят края на годината. Вместо това се получи пъмпи-дъмпи.
Риговете ми стоят изключени от месеци, защото не си изкарват тока. Аз го плащам за разлика от крадците. Стана така, който не краде няма да копае. Ялова далавера. Asic машини нямам, защото не могат да се избият. Искаше ми се да купя ама не виждам смисъл.
zigzag

Мнениеот Spoon.Net » 31 Дек 2014, 10:06

едва ли ще те зарадва информацията която ще споделя, но и аз съм така с малката разлика че от 2-3месеца машините ми работят /че и още купих :)/ като ги ползвам за отопление и така и не докарах доход който да е по голям от тока делено на 2. а за ползващите безплатен ток .... кой как се уредил човек. могат хората ползват. но не бг копачите са проблема с ниския доход :). просто тока в бг е мнооого скъп. в китай си копат на далавера.
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот zigzag » 31 Дек 2014, 10:57

Spoon.Net написа:едва ли ще те зарадва информацията която ще споделя, но и аз съм така с малката разлика че от 2-3месеца машините ми работят /че и още купих :)/ като ги ползвам за отопление и така и не докарах доход който да е по голям от тока делено на 2. а за ползващите безплатен ток .... кой как се уредил човек. могат хората ползват. но не бг копачите са проблема с ниския доход :). просто тока в бг е мнооого скъп. в китай си копат на далавера.

Безплатен ток не съществува. Когато някой се възползва а други плащат, това е кражба. Много ясно, че не са виновни бг крадците. Ситуациите покай крипто революцията се изродиха. Тия дето имат евин ток по $0.04 ще го превръщат в монети а ние ще лапаме мухите. Отделно цените на машините са не изгодни. Абе, основният проблем за мен е, че не се вписвам никъде в картинката. Интересно ми е, виждам потенциала. Занимава ми се ама нямам поле за изява. Пари в пирамиди няма да вкарам никога. Без значение под каква форма са. Дали са клауд мининг, ico, ipo или друг скам , един лев няма да им дам.

Отоплението не е кой знае каква далавера. Климатика ни гори 500 вата ток и поддържа 28 градуса температура. Пуснати ригове с 1000 вата мощност топлят по-малко. Така е защото климатика не топли а пренася топлината. Когато 500 вата , топли като за 2000 вата. Ако температурата навън падне под нулата вече Cop - a пада от 4 надолу и икономията намалява. Но това са мишкувания, дори да се спестят някакви пари с тях не може да се плати сметка в ресторант. Нали крипто революция правим уж. :mrgreen:
zigzag

Назад към Лафеджийница