Spoon.Net написа:едва ли ще те зарадва информацията която ще споделя, но и аз съм така с малката разлика че от 2-3месеца машините ми работят /че и още купих

/ като ги ползвам за отопление и така и не докарах доход който да е по голям от тока делено на 2. а за ползващите безплатен ток .... кой как се уредил човек. могат хората ползват. но не бг копачите са проблема с ниския доход

. просто тока в бг е мнооого скъп. в китай си копат на далавера.
Безплатен ток не съществува. Когато някой се възползва а други плащат, това е кражба. Много ясно, че не са виновни бг крадците. Ситуациите покай крипто революцията се изродиха. Тия дето имат евин ток по $0.04 ще го превръщат в монети а ние ще лапаме мухите. Отделно цените на машините са не изгодни. Абе, основният проблем за мен е, че не се вписвам никъде в картинката. Интересно ми е, виждам потенциала. Занимава ми се ама нямам поле за изява. Пари в пирамиди няма да вкарам никога. Без значение под каква форма са. Дали са клауд мининг, ico, ipo или друг скам , един лев няма да им дам.
Отоплението не е кой знае каква далавера. Климатика ни гори 500 вата ток и поддържа 28 градуса температура. Пуснати ригове с 1000 вата мощност топлят по-малко. Така е защото климатика не топли а пренася топлината. Когато 500 вата , топли като за 2000 вата. Ако температурата навън падне под нулата вече Cop - a пада от 4 надолу и икономията намалява. Но това са мишкувания, дори да се спестят някакви пари с тях не може да се плати сметка в ресторант. Нали крипто революция правим уж.