Незнам дали е истина, нямам в момента под ръка точно такъв разклонител който го пробва;))) да каже колко може да копае така ))) И ако има един човек който да цъка така постоянно дали ще има Е.Д.Н хахХХхХХХАХАХАХХА и така приятно гледане!:
недей да подвеждаш хората !! не става толкова лесно. материала от който е направен кабела на разклонителя е специален. добива се само в една единствена пещера в западен кавказ. трябва да бъде препикан от девствена крава в уволация при пълнолуние, след което да се освети от поп-травестит. дано съм помогнал.
що се мъчите да откривате топлата вода - аз съм я открил отдавна - 2 чувала ток от работа (става и с пластмасови кофи) - и до следващата смяна си имам безплатно топло и светло. Само един път сбърках и наточих от 110KV, и колата светеше в тъмното докато се прибирах, а котките се залепиха за тавана.
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
Офтопик : Стига ме карайте да пиша глупости Он..или Охтопик: С туби става, малко събират, ама ако ги туриш по-близо до ламарината в багажника - все едно имаш неон, а ако ги возиш от горе на капака - ще те помислят за летяща паница
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!