ggeorgiev и аз обичам да се забавлявам, ама е кофти, ако има вариант да пречиш на другите с решими проблеми
Да не говорим, че можеш да се забавляваш много повече, ако си по-здрав

Определено предпочитам пасивен доход от мой дизайн, пред това да работя, но това си е друга работа и тема

Хремата не се лекува с антибиотици, тъй като антибиотикът върви по кръвта, а може да са засегнати синуси, места без или с малко кръвоснабдяване
След като антибиотикът не стига до тях по кръвта(съединителна тъкан), то няма излекуване, според мен трябва да се обърне внимание на кожата (епителна тъкан), ако не си прочел сайта с билките, има такива, които се ползват единствено и само през кожата и така наистина може да се достигне до проблема и да се излекува успешно синузит.
Между другото антибиотиците създават повече усложнения (като например гъбички), отколкото ползи, така че дори и след анитибиотика пак ще се наложи да ползваш билки, това е
Ако проблемът е в алергия, то пак трябва да прочетеш написаното от мен преди, решава се според мен с антихистамин (например калций), т.е. всичко, което може да накара калция бързо да се отдели от организма, е добре да се сведе до минимум или да похапваш повече минерали,
което не значи да си вегетарианец, а да балансираш животинска и растителна храна, така че да се отървеш със сигурност от алергията

Между другото моята алергия (алерген) дойде точно от болница (от комплекса от ВМА или Александровска), там е претъпкано с какви ли не алергени, колкото по-далече, толкова повече здраве

, дори ми се е случвало да пия калций от страх преди да отида до болница, така че
още една причина да си прочета пак билките
http://nacionalen-biznes.com/listing/ri ... ovdiv.htmlСписък с болести и билки, масла от билки
За дихателната система:
Асма – кипарис, евкалипт, тамян, лавандула, лимон, маточина, розмарин, мащерка
Дъх/ липса на/ – тамян, копър, лавандула
Бронхит – кипарис, евкалипт, копър, тамян, джинджифил, лавандула, лимон, маточина, розмарин, санталово дърво, чаено дърво, мащерка
Катар – черен пипер, кедър, тамян, евкалипт, джинджифил, лавандула, лимон, чаено дърво
Кашлици и настинки – бергамот, черен пипер, евкалипт, тамян, джинджифил, грейпфрут, лавандула, лимон, маточина, мента, розмарин, санталово дърво, чаено дърво, мащерка
Дрезгавост и загуба на глас – санталово дърво
Ларингит – бергамот, евкалипт, лимон, санталово дърво
Синузит – евкалипт, лавандула, лимон, чаено дърво, мащерка