Отрезвяване за замъглените глави.
Антидот за BTC максималисти.
Bitcoin Farm: An Allegory
https://medium.com/@johnblocke/bitcoin- ... b7120b792b
Модератор: Moderators
val1900 написа:И двамата имат достатъчно от жълтите монети и са хора идеалисти. Биха даже загубили за да промотират по-добрата технология. Мисля и двамата даже позагубиха, но това не е причина да се откажат.
Това , че Росен се изказва негативно поради пропуски в технологията в началото, му пречи на самия него да прогледне , а и вас повежда. Не казвам , че ВСН ще се наложи , но има потенциал доста глави над ВТС.
div написа:val1900 написа:И двамата имат достатъчно от жълтите монети и са хора идеалисти. Биха даже загубили за да промотират по-добрата технология. Мисля и двамата даже позагубиха, но това не е причина да се откажат.
Това , че Росен се изказва негативно поради пропуски в технологията в началото, му пречи на самия него да прогледне , а и вас повежда. Не казвам , че ВСН ще се наложи , но има потенциал доста глави над ВТС.
искаш да кажеш че bch е по-добра технология от btc?
rossibg написа:2GOOD написа:BCH е ритане на канчето надолу по пътя - не е решение
Шефе това заявление за клуб "Максималист" ли е?
Ако искаш мога да ти съдействам
rossibg написа:Статията най-вероятно е писана от някой член на клуб "Максималист". Бързо да си признава кой е...
https://news.bitcoin.com/stop-looking-f ... t-bitcoin/
div написа:искаш да кажеш че bch е по-добра технология от btc?
rossibg написа:lubokkanev написа:div написа:искаш да кажеш че bch е по-добра технология от btc?
BCH технологията е технологията която се ползва от 2008 година насам, която Сатоши е създал. BTC технологията сега е някакъв нов проект, който никой не знае дали ще сработи, но използва network effect-а на Bitcon, за това се купува.
Отдавна не се бях смял толкова много....![]()
![]()
Ясно е, че на новите потребители им трябват мнения, за да могат да пуснат поредната куца оферта, но това уби мрака. Бива, бива невежество, но това вече е върха на сладоледа.
lubokkanev написа:div написа:искаш да кажеш че bch е по-добра технология от btc?
BCH технологията е технологията която се ползва от 2008 година насам, която Сатоши е създал. BTC технологията сега е някакъв нов проект, който никой не знае дали ще сработи, но използва network effect-а на Bitcon, за това се купува.