Spoon.Net написа:копал съм с карТИ който са купени с твой пари

вица на деня. прати кинти с който трябваше да ти купя от трето лице една 7850тка а ти я отказа и поиска дати върна парите и добре че не я купих в петък когато прати пари, че щях да си я окача на стена с гвоздеи, защото в понеделник вече не я искаше а искаше догета в момент в който догето скачаше с часове. след това пък те измамих сигурно когато крипси ми забавиха транзакцията повече от месец с въпросните догета и ти никога не си казал че не искаш пари кеш а догетата когато дойдат

. защо ли .... защото догето скочи и искаше да избиеш от цялата идиотска ситуация в която аз се занимавах с твойте глупости да ти търся евтина карта ... щото си голям пич и си некадърен да си поръчаш ..... . ще замоля някой модератор да изтрие всичко в тази тема което не е по темата

. поздрави.
А може и да ги премести в раздела за измами, да ти седят лъжите на стената на срама.
Аз мухльо ти пратих 150 лева отгоре, които ми поиска на заем. Като с всичките тези пари отиде да си купиш карта за теб и дъно. После в понеделник ми каза че пари да ми купих картата нямаш, т.е. изхарчил си всичко. Пари нямаш и карта нямаш... После пък и цената на картата уж се вдигнала до магазинната направо... Чак след това аз ти казах че по-добре да не я взимаш при това положение, а да ми върнеш парите, защото не мога да те чакам повече... Никога не е имало вариант да бъдеш в ситуация да ми купиш карта и да не я искам...
Твоят отговор беше че нямаш пари, но за да ме компенсираш ще пуснеш 2 карти да копаят за мен, докато ми върнеш парите.
След това ми прати някакви коини там смешни, на супер малки порцийки и чак накрая се разбра че си ги смяташ на някакви нереални курсове, но дори при тях не беше върнал и половината пари... Това се случва точно както ти се изрази когато беше "жътвата". Твърдиш как нямаш догета а ми пратиш, понеже сме сключили сделката на 120, пък те станали 170, ама моите видиш ли ти били заключени някъде, пък ти си изкопал нови дето не били моите...
Е аз по твоята логика съм купил сървър от теб за 50 000 лева, като се е променила цената след сключване на сделката, но преди да ми пратиш нещата (там поне закъсня само със седмица, ама иначе зор да ти платя предварително)
Друг път ми ревеш да ти пратя пари да си платиш телефона, аз ти пращам...
После пък догетата след 2 месеца, ако не и повече... В крайна сметка ми върна има няма половината пари и накрая прати една карта за 80 лева след 3 месеца...
Но най-забавното беше момента в който ми пращаш догета за някакви 50 лева и ми ги смяташ на 155, понеже видиш ли те някйога имали пик на толкова...
И в крайна сметка се губят едни 100-150 и то без да смятам обезщетенията които ми дължиш и то без да смятам лихвите които съм платил докато те чакам и то без да смятам капарото дето ми виси в магазина, защото не ми връщаш парите и не мога да си взема картите за които съм го оставил и то без да смятам това което можеха да изкопаят.
В крайна сметка се случи това че аз съм ти дал едни 347 лева в лева (и ми дължеше още най-малко 100 лева компенсации за забавянето, които ти сам определи, а не аз), а ти си ми върнал едни 200-300 лева в коини и боклуци (по курс към момента в който си ми ги пращал), с 2-3 месеца закъснение... И защо според теб трябва да е за моя сметка разликата в курсът, след като ти си закъснял, можеш ли да ми обясниш това? И защо според теб не ми дължиш останалите 100-200 лева?!