Spoon.Net написа:остави ся тия самолетоносачи искам да ми се изработят няколко машини, разбира се от 3850 който да копаят точно с по 50гх всяка. ще ги ползвам да копая :
биткойнТ и разбира се не безизвестния биткойнс. очаквам сериозни оферти. плащам по 50 000 000 догекойн който изкопах с първия ми авалон.
Може да се направи, но за целта трябва да закачиш монитор към нея и флопи към дъното - драйвера на флопито засича монитора, и колкото инча е, с толкова Гх копа. Опитах с един 42" смарт ТВ - онва полуде - даже през мрежата зе да копа и със сървърите за ИПТВ, ютуб и фацебук, ама ония се усетиха и баннаха ИП-то, са само със сателитите за ГПС копам. Готиното на тва със сателитите е, че където и да ида, кат погледна гпс-а на телефона, и веднага ми казва нещо от рода: "Намирате се на адрес 1бтцHYyDhVvwyguZmngUmPYn4Wn5dvh7VN3y , и намерихте 8384.2374 биткойна" ... 100 литра бензин на ден горя за да шетам из околията. Другия ми проект е да впрегна ЕКУ-то, комфорт-модула и модула за еърбеците на колата да копат, само имам лек проблем с комуникацията, че франсетата турили некъв изджавратен CAN протокол, и още не съм го хакнал напълно. Ама напредвм - от модула на еърбега вече изкопая 2 бтц от предните възглавници, 2 от страничните и 2 лтц от пиропатроните за коланите, а като пусна ЕКУ-то да копа - колата лети с 256км/час .. ама имам време-още ще тествам

Едит: Някой има ли идея дали с микровълновата и пералнята няма да може да се сглоби некое риг-че (пералнята заради вграденото водно) ?