Постоянно запушен нос.

дъра-бъра

Модератор: Moderators

Re: Постоянно запушен нос.

Мнениеот ggeorgiev » 24 Апр 2014, 20:13

*Това на снимката по-долу, е моето лечение на запушен нос, грип (май само свинския не го трепе, че после на свине приличаме), успокоява нервите и приповдига настроението :
477295_10201036708938707_1050960123_o.jpg
477295_10201036708938707_1050960123_o.jpg (306.88 KiB) Прегледано 1702 пъти

Приготвя се по следния начин:
1. Поръчва се една голяма водка с резенче лимон и 2 бучки лед.
2. Изпива се водката
3. Поръчва се 2-ра водка, с лед и лимон, като се запазва чашата от предишната водка заедно с лимона
4. Изсипва се цялто съдържание на едната чаша в другата
5. Изпива се съдържанието
6. Връщаме се към т.1
7 Когато бройката на лимоните превиши 7 - таман сте - изяждате лимоните, и всеки се прибира както успее - кой прав, кой на лазене.

При нужда се повтаря всеки петък или събота (може и в 2-та дена подред)

*Не се стърпях, покрай развитието на темата :)
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
Аватар
ggeorgiev

Мнениеот kati » 25 Апр 2014, 09:55

Е, може да се ползва капкомер, преди това прецеди сока добре и не се яде директно :D

Още опит или по-скоро недостатъци на обикновената медицина

Следоперативен период има доста рискове:
Получава се така, че има неутолима жажда, която не се утолява с вода и ти забраняват храна ?!?
Основа + киселина = неутрализация = сол и вода, която наистина утолява неутолимата жажда на 100%, изпитано с опит
Възстановяването е 3-4 дни на 100 %, а не месец възстановяване, под който се подписват абсурдно лекарите.

Ако се сещате за неутрализацията от химията, ще се сетите да изядете някой наистина кисел плод, като вишни и т.н.
на гладно и без вода, захар или нещо друго ще си решите напълно проблема с жаждата незабавно, факт.

Да добавя: същото може да се получи и при празен стомах достатъчно дълго и при следоперативен период.

В болнична среда организмът е изложен в среда наситена с всякакви микроби от въздух, вода, храна
Липсата на храна, рани, които са подходящи за всякакви микроорганизми при отслабен организъм,
водят наистина до сериозни проблеми дори на здрав човек.

Все пак алергията възниква до 7 дни след контакт с алергена. Това е определението за екзема, което намерих:
>Причината за поява на екзема е външен дразнител, който в медицинските среди се нарича най-общо алерген.
Мястото на образуване на екземата е и мястото на контакт.

Вероятно може да се направи връзката във времето: алерген, алергия, екзема, отворена рана, микроби, нелекуване, рак.

Т.е. всичко, което повишава имунитета, е необходимо при отслабен организъм.

Ето още действащи неща за спортисти, които не се занимават със спорт вече:
При прекаляване с плодове и зеленчуци, стомахът става разхлабен и един чай от джоджан балансира на 100 % стомаха до 30 мин.
При прекаляване с месни изделия, стомахът е доста притеснен и какъвто и да е плод и вода на гладно сутрин
решава почти незабавно проблема. Често срещано в болниците е да не обслужват пациентите по този начин,
а това е важно, за да чувства човек здрав.

При подуване при алергии може да се ползва чист калций на таблетки или разтворим без витамини (без витамин Д),
доказано регулира за 20-30 мин нормалната обмяна. В следствие на това се нормализира
обмяната на засегнатото подуто място и чрез кръвта се доставят необходимите елементи за
по-бързото оздравяване. По този начин се нормализира за отрицателно време и високото кръвно.
Последна промяна kati на 28 Апр 2014, 10:04, променена общо 2 пъти
kati

Мнениеот ZAX » 25 Апр 2014, 10:06

Абе той гошето ги яде с корите, не го мисли него : ]

Стана ми интересно обаче какво общо има алергията с рака?!
ZAX
Spammer

Мнениеот ggeorgiev » 25 Апр 2014, 10:40

То няма общо, но се тръгна от махмурлука, та се стигна до алергиите и рака :)
Всъщност има и добро лечение на сутрешния махмурлук - за да избегнете сутрешния махмурлук - ставайте следобед :)
А със следобедния махмурлук сме приятели - пием по едно силно кафе, и всеки си тръгва по пътя, а ако и с него не искате да се срещате - ставайте привечер. Но ако сте от хората с много здрав целодневен махмурлук - ами не употребявайте алкохол - който го страх от мечки-да не ходи в гората.
Закс - пробвах през носа, ама не се получава - то малко като да си закачиш водката на система, ама пък краставичките не минават, а какво остава за останалото мезе.
Аватар
ggeorgiev

Мнениеот ZAX » 25 Апр 2014, 10:56

Не знам аз. Само 2-3 пъти през целия ми живот съм употребявал алкохол над допустимите количества, като съответно първите 2 опита бяха неуспешни, защото свърши алкохола... Но на третия опит се бях презапасил и най после успях да се напия, разбира се с изследователска цел. Оказа се че нямам лошо пиянство, нямам и махмурлук, даже не ми се губят моменти. Но така здраво се бях отрязал че даже и на другия ден целия все още не бях напълно изтрезнял. Вярно че всички жени станаха малко по-хубави, друг ефект реално нямаше. А говорим за тотално отрязване, при което вече не мога да ходя в права линия, но шибаният ми мозък неще да изключи и това си е... Вероятно трябва да пробвам с по-сериозни наркотици :mrgreen:
ZAX
Spammer

Мнениеот kati » 25 Апр 2014, 16:02

Здравейте пак, ето още:
"Aлергията възниква до 7 дни след контакт с алергена, което прави много трудно откриването на причинителя."

Тъй като е трудно да се следи, хората страдащи от алергия, трябва да избягват храни, за които предполагат, че потискат имунната система и предизвикват възпалителна реакция.

Хората с алергия знаят, че хистаминът е основен медиатор на алергичните реакции. Като потиска отделянето на хистамин, калцият е антихистамин и повлиява бързата и бавната алергични реакции.

Важно е също да са сведени до минимум храните, с които много бързо се отделя калцият от организма като: кафе, кола и други. (може би и алкохол :naughty: )
kati

Мнениеот ggeorgiev » 25 Апр 2014, 17:25

kati написа:Здравейте пак, ето още:
.....

Важно е също да са сведени до минимум храните, с които много бързо се отделя калцият от организма като: кафе, кола и други. (може би и алкохол :naughty: )

Аааа, разбрах ! Значи, понеже пия доста кафе, и поради липсата на калций - алергията ми се изостря ,...алергичен съм към алкохол - като го надуша-получавам обилно слюнкоотделяне :drool: , загуба на разсъдък и т.н. :)
П.п. С оглед на падащите цени на валутките, и последващите (дано греша) психически и психологически проблеми свързани с това, предлагам Кати да бъде назначена като Форумен лечител, и да бъде създаден подходящ раздел за това :) Само като гледам от един запушен нос до къде се стигна - явно е кадърна момата :)
Аватар
ggeorgiev

Мнениеот kati » 25 Апр 2014, 18:03

При мен работи, не пия калций, освен ако разбира се не е крайно необходимо или по-точно
похапвам всичко и не ми създава проблем вече. Но това със салициловата киселина също действа, пробвай ;)

Статия: ХРАНИТЕЛНА НЕПОНОСИМОСТ КЪМ ХИСТАМИН http://neponosimosti.com/?page_id=214
Последна промяна kati на 28 Апр 2014, 10:07, променена общо 1 път
kati

Мнениеот jkminkov » 26 Апр 2014, 14:17

ggeorgiev, требе да си купиш озонатор, ползата е голяма -

• За обработка на алкохолни напитки (концентрати). Озонирането на алкохолни напитки ги прави по-меки и ненатрапчиви. При това се запазват градуса, натуралния цвят и вкуса. :lol:

само да добавя, че озона е вреден да се диша, т.е. причиствайте си стаите докато не сте вътре, после проветрявате, т.е. внимавайте с дозата

иначе по темата, и аз имам "фабричен теч в радиатора" :) изкривен септум /ностна преграда/ремонта е само с чук и длето, но заради вероятни усложнения не съм ходил "на ремонт"
дай на ***ното власт и му гледай сеира.
jkminkov

Мнениеот kati » 26 Апр 2014, 15:02

Здравей jkminkov, изкривена преграда не е причина да нямаш обоняние и да не стане, просто проблемът може да и в кожата или други заболявания, трябва да намериш какво ще подейства, пробвай нещата, които изброих, все някое ще стане, озонаторът не съм го пробвала
kati

ПредишнаСледваща

Назад към Лафеджийница