Е те апартамента го тарашат за 4-ти или 5-ти път, въпреки че още първия нямаше какво да вземат... Та се чудя различни ли са или просто са тъпи и упорити. Но и малко да вземат, то като е всичко, много боли... Как ми се иска ако знаеш само веднъж да сгащя някой! Ще го обезкостя, но ще го оставя жив! Ще се постарая така да го осакатя, че никога повече да не може да краде!
Мисля да монтирам камери, само да видя кой е, това ми стига. Ще си го намеря и ще го оправя! На СОТ и полиция вяра нямам, то в България стражарите са по-големи апаши и от апашите!
Едно приятелче ми се оплаква и на него му откраднали колелото тея дни и то пред банката. После го гледали на камерата, идва с някаква торба говното, вади големите клещи, реже катинара и си заминава, изпуска си клещите, връща се да си ги вземе и пак си тръгва и това става пред очите на 5-тима охранители и няма кой да го спре... А единия боклук (охранител) с цялата си глупост и наглост му казал "ми че той тоя си е редовен". Е съжалявам но няма да мога да запазя самообладание и ще го смажа от бой ако ми каже така! Направо ще го уволня! Защото ако си свидетел на престъпление и не направиш нищо, до колкото знам това също е престъпление, нали така? Първо че колело оставено пред банката за която отговаря, а и вещ на клиент на тази банка в случая, трябва да е изцяло негова отговорност. Но и да не беше, той е охранител и това му е работата, колко му е на някой бабаит двуметров да излезе и да вкара един шамар на гнусното крадливо наркоманче? Че аз първия път когато спрях крадец на колело, бях на 12-13 годинки и му потроших кокалите, въпреки че той беше пълнолетен, много беше се объркал чие колело да краде, но най-вече ужасно беше объркал мястото от където да се опита да го открадне : ]
Иначе обикновено влизам навсякъде с колелото, особено ако ще се бавя, така че ако не ме пуснат в банката с него, седят и ми го пазят! Иначе ще работи цял месец за моето колело, ще му е*а майката... Ама не можело да се влиза с колело, защото "защото". Като почнат да забраняват на инвалидите и на майките с количките да влизат където си поискат, тогава ще ми забраняват да влизам с колело. Един път от мола искаха да ме изгонят, ама не им се получи и за метрото доста сме се разправяли, макар че ясно че някой идиот може да реши да кара там и да стане фал, обаче аз влизам и си го нося в ръка, даже не го бутам, ръчен багаж и да го духат. Пуснаха някаква наредба май за градския транспорт, но като кажа айде върни ми сега парите дето си взех билетче и за колелото и да видиш как ме пускат веднага

Та не е като да не си го пазя, но този път и 2 минути без надзор бяха достатъчни...
А на село не е ли вече същото? Помня едно време хората не си заключваха къщите, а сега и оградите са много по-високи и катинарите по-големи...
Аз и ток бих пуснал по оградата : ]