Вицове

дъра-бъра

Модератор: Moderators

Re: Вицове

Мнениеот filchef » 21 Дек 2024, 01:42

В една болница родили германка, рускиня и еврейка, обаче лекарите объркали бебетата. Дошли бащите да оправят положението.
Германецът извикал:
– Хайл Хитлер!
Едно от бебетата се изпънало и той доволен си го взел. Руснакът посегнал и той си взел едно.
Евреинът го попитал:
– Как разбра кое да вземеш?
А руснакът отговорил:
– Германецът като извика „Хайл Хитлер“, моето сви юмруче, а твоето се наака.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот filchef » 01 Фев 2025, 07:55

Господи,
Ти ми даде безгрижно детство, мина време взе си го. Ти ми даде прекрасна младост, мина време взе си я. После ми даде жена, мина много време... ,не че нещо, просто подсещам....
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот filchef » 10 Фев 2025, 22:52

Бизнес за Мацките! Кратко ръководство...

1. На купон виждаш виждаш симпатичен мъж. Отиваш при него и казваш:
„Супер съм в леглото!““
– това е директен маркетинг

2. На купон си с компания и виждаш симпатичен мъж. Някой от компанията отива при него и му казва колко си добра в леглото.
– това е реклама.

3. На купон виждаш виждаш симпатичен мъж. Ставаш, оправяш си роклята, отиваш при него и му сипваш питие. Говориш му на „Вие“, приближаваш се близо до него, поправяш му вратовръзката, бутайки си гърдите в ръцете му, а после казваш, че с теб е супер в леглото.
– това е пи-ар.

4. На купон виждаш симпатичен мъж. Чрез хитри машинации устройваш скандал между присъстващите жени, а самата ти стоиш настрана. Когато всички се изпокарат ти казваш „да отидем някъде другаде, междудругото, с мен е супер в леглото“ – това е черен пи-ар.

5. На купон виждаш симпатичен мъж, който се приближава до теб и казва „чувал съм, че си страхотна в леглото“ – това е разпознаване на марката.

6. На купон виждаш симпатичен мъж. Уговаряш го да излезе с приятелката ти – това е търговско представителство.

7. Приятелката ти не го задоволява, затова той звъни на теб – това е техническа подръжка.

8. Тръгнала си на купон и ти хрумва, че в къщите по пътя може да има много симпатични мъже. Качваш се на покрива на едната от къщите и крещиш с цяло гърло „Аз съм супер в леглото!“ – това е спам.

9. На купон виждаш много симпатични мъже, на всички пишеш бележки, колко си добра в леглото – това е директ-мейл.

10. Отиваш на купон, а там е пълно със секси-девици. Ти смъкваш леко презрамките си и казваш “ с мен е супер в леглото и шоколад и шампанско са са необходими!“
– това е дъмпинг.

11. Отиваш на купон и казваш “ с мен е много яко в леглото и ти ще бъдеш третият ми за тази вечер“ – това е мрежови маркетинг.

12. На купон гръмко заявяваш „който се интересува как съм в леглото – след мен!“ и отвеждаш всички на друг купон – това е позициониране.

13. Въобще не си отишла на купона, но там говорят само за това колко си добра в леглото – това е добре разработена търговска марка.

14. Отиваш на купон и виждаш мъж, отиваш при него и казваш, че се казваш Катя. Всички знаят колко е добра Катя в леглото. При това Катя знае, че ти се представяш за нея. За това тя получава шоколадче – това е франчайзинг.

15. Тръгваш си със симпатичен мъж, а на сутринта той казва, че не е съвсем доволен от теб – това е рекламация.

16. Отиваш на купон с приятелки. Виждате симпатичен мъж, всяка разказва колко е добра в леглото и какво иска да получи срещу това – това е търг.

17. Виждаш симпатичен мъж, приближаваш се и му казваш, че си страхотна в леглото. Тръгваш си с него. На сутринта той ти налива шампанско, но без шоколад
– това е дебитна задлъжнялост.

18. Ти още се приготвяш за купон, а Роси вече раздава бележки, в които е написано колко си добра в леглото – това са добри връзки с обществеността.

19. Отиваш на новогодишно парти, казваш, че секса с теб струва 3 шоколадчета и 5 чаши шампанско, на края на вечерта се напиваш като тиква, лягаш си с някакъв урод
– това е сезонна разпродажба.

20. Отиваш на купон, хванала си мъж, отивате у вас, а там е съпругат. Симпатягата си тръгва останал на сухо, а ти получаваш синка под окото – това е форс-мажор.
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот filchef » 15 Фев 2025, 16:25

Да живееш в 2025 година
За проблемите с Изкуствения интелект:
“Поръчка на пица през 2025 година:
- Ало, пица Хът ли е?
- Не, сър, това е пица Гугъл.
- Сигурно съм набрал грешен номер, извинете.
- Не, сър, Гугъл купи Пица Хът миналия месец.
- Добре. Искам да поръчам пица.
- Искате ли вашето обичайно, сър?
- Обичайното ли? Откъде знаете?
- Според нашия информационен лист за идентификация на обаждащия се в последните 12 обаждания сте поръчали по-голяма пица с три сирена, наденица, пеперони, гъби и кюфтенца върху тънка коричка.
- Супер! Една такава.
- Може ли да предложа този път да поръчате пица с рикота, босилек, сушени на слънце домати и маслини на пълнозърнеста кора без глутен?
- Какво? Не искам вегетарианска пица!
- Холестеролът ви не е добър, сър.
- Това пък откъде го знаете?
- Сравнихме личния ви телефон с медицинските ви картони. Имаме резултатите от кръвните ви тестове през последните 7 години.
- Добре, но не искам вегетарианска пица! Вече взимам лекарства за холестерола си.
- Извинете, сър, но не сте приемали лекарствата си редовно. Според нашата база данни, преди 4 месеца сте купили кутия с 30 таблетки холестерол от Lloyds Pharmacy само веднъж.
- Купих си още от друга аптека.
- Това не се появи в извлечението на кредитната ви карта.
- Платих в брой.
- Според банковото извлечение обаче, не сте теглили достатъчно пари.
- Имам други източници на пари.
- Това не се появи в последните ви данъчни декларации, освен ако не сте я закупили с недеклариран източник на доход, което е против закона!
- Какво?! Мама ти мръсна...
- Съжалявам, сър. Ние използваме тази информация само с единствената цел да ви помогнем.
- Я, стига, бе! Отивам на остров без интернет и телевизия, където няма телефонна услуга и никой не ме гледа или шпионира.
- Не можете сър, паспорта Ви е изтекъл преди 2 седмици..."
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот filchef » 10 Мар 2025, 09:37

Диалог на австалийското летище. Митничара пита пристигащ агличанин:
- Извършвал ли сте някъкви престъпления?
- Това все още ли е необходимо за да вляза в Австралия?
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот filchef » 10 Мар 2025, 13:02

Срещат се две приятелки и едната се оплаква, че е зле със с*кса.
А втората ѝ казва:
- Аз се приспособих много бързо. Звъня на майстор плочкаджия. Слагам си къса поличка без да обувам гащи, и когато дойде майстора, се навеждам много ниско за да му покажа къде е пукнатата плочка, и той направо ме започва.
Жената помислила и решила:
- Плочкаджия ми се вижда прекалено просташко, по-добре да се обадя в Газификация. Обадила се, облякла къса поличка без да обува гащи. Пристигнал майсторът, тя се навела да му показва тръбите на газта, и в този момент той ѝ го сложил в д*пето.
Тя извикала:
- Ох, не там, по-надолу!
На което получила отговор:
- По-надолу са плочкаджиите, а аз съм от Газификация... xD
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот filchef » 16 Мар 2025, 20:31

Леля Пенка, чистачка в Музея на изкуствата, гледайки разлятото по пода кафе се провикна:
- Шефеее, това по пода изкуство ли е или да го избърша?
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот filchef » 19 Мар 2025, 21:45

След операция мъж пита сестрата която му сменя превръзките:
- Сестра, на мен нали ми правихте операция на сърцето. Защо имам превръзка и на корема?
- Не се притеснявайте за вас се случи истинско чудо. Когато ви отвориха гръдният кош хирурга установи ситуацията е много тежка и той не може да се справи. За щастие в този момент имаше професор от столицата който беше тук за консултация на друг пациент. Той се съгласи да ви поеме и да довърши операцията. Докато той оперираше се събраха още кардиолози да наблюдават как работи. Всичко беше както в храм всички мълчат и с възхита гледат как той с вълшебните пръсти работи сякаш свири на орган. Когато свърши избухнаха бурни ръкопляскания и продължиха толкова дълго, та се наложи той да ви изреже и апендикса на бис.
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот filchef » 20 Апр 2025, 16:54

Два глиста – баща и син се подават от задника. Поглежда малкият глист нагоре и пита:
- Тате, какво е това синьото там горе?
- Небето сине! – отговаря възрастният екземпляр.
- Ами много е хубаво, тате! – проплаква малкият.
- Хубаво е сине – отговаря бащата.
Поглежда наследникът на фамилията напред и пак пита:
- Ами това другото голямо синьо какво е, тате?
- Морето, сине.
И пак същите разсъждения за хубавите неща в живота. Изведнъж към лежащия на плажа пловдивчанин се задава мома по монокини.
- Ами това красиво нещо какво е – попитал малкият глист.
- Мадама, сине! – отговорил бащата.
- Е, щом всичко е толкова хубаво навън, ние какво правим в този гъз – чуди се малкият глист.
- Родина, сине, Родина... – отговаря мрачно неговият старец.
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот filchef » 06 Май 2025, 23:46

Адът екзотермичен или ендотермичен е

Следният текст е отговор на въпрос, зададен на изпита по химия във Вашингтонския университет. Отговорът на един от студентите бил толкова “изчерпателен”, че професорът го споделил в Интернет, благодарение на което го четем и ние.

ВЪПРОС: Адът екзотермичен (отделя топлина) ли е или е ендотермичен (поема топлина)?

Повечето студенти написали отговор, съгласно вярванията си, позовавайки се на Закона на Бойл – газовете се охлаждат при разширявaне и се нагряват при свиване.

Един от студентите обаче написал следното:

Първо, трябва да знаем как масата на Ада се изменя във времето. Следователно трябва да знаем скоростта с която душите влизат в Ада и респективно излизат оттам. Мисля че с достатъчна точност можем да предположим че след като една душа попадне в Ада, тя не може да го напусне. Следователно напускащи Ада души няма.

По въпроса колко души влизат в Ада, нека да разгледаме различните религии съществуващи в днешния свят. Почти всички религии твърдят, че ако не си техен последовател, ще попаднеш в Ада. След като религиите са повече от една и никой не принадлежи на повече от една религия, можем да приемем че всички души ще попаднат в Ада.

При сегашните данни за раждаемост и смъртност, може да се очаква броят на душите в Ада да нараства експоненциално. Да разгледаме скоростта на изменение на обема на Ада, тъй като законът на Бойл твърди, че за да се запазят температурата и налягането в него, обемът му трябва да нараства пропорционално на нарастването броя на душите там.

Оттук произтичат две възможности:

Ако Адът се разширява по-бавно отколкото душите постъпват в него, тогава температурата и налягането ще нарастват докато вратите му не издържат и целия Ад се изсипе на Земята.
Ако Адът се разширява по-бързо от нарастването броя на душите в него, тогава температурата и налягането ще спадат докато той замръзне.

И така – кое от двете?

Ако приемем за верен постулатът, формулиран от приятелката ми Тереза, през първата година от следването ми че: “По-скоро Адът ще замръзне, отколкото аз да спя с теб” и като вземем предвид факта, че миналата нощ спах с нея, тогава 2 е вярно, и в такъв случай Адът е екзотермичен и вече е замръзнал. Крайният резултат от тази теория е че щом Адът е замръзнал, то той не приема повече души и следователно е изчезнал безвъзвратно, оставяйки само Рая, което между впрочем неоспоримо доказва съществуванeто на Светия Дух и обяснява защо снощи Тереза викаше през цялото време: “О, боже!”.
Макс Планк
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

ПредишнаСледваща

Назад към Лафеджийница