Как да се справим с феномена ZAX ?

дъра-бъра

Модератор: Moderators

Как да се справим с феномена ZAX ?

Бан от форума
11
20%
Тотално игнориране
9
17%
Кой пък е тоя?
3
6%
На мен момчето ми е приятно
14
26%
Не ми дреме
17
31%

Общо гласове : 54

Re: Как да се справим с феномена ZAX ?

Мнениеот Flex » 01 Авг 2013, 18:12

А, не че не си, и аз ти свиквам, но ти попита "И?" на "бан по IP , пък и веднага ще те познаят по постовете" коментара, аз просто отговорих.
Flex

Мнениеот cnerd » 05 Авг 2013, 12:23

ZAX написа:И това само защото на флекс не съм му симпатичен? Едва ли :mrgreen:

ми, майна, не знам как да ти го кажа, но очевидно не е само флекса.
Ти имаш уникалното умение да засираш всички теми с постовете си, след 2 дена всяка тема е нечетима, щото човек трябва да мине през 10 shitpost-а (всеки по поне 20 реда, mind you) написани от теб.
Не искам да се обиждаме, ама, къв ти е проблема бе, момче? Що не можеш да седиш on topic? Тва няква форма на ADD ли е? Или чист аутизъм?
cnerd

Мнениеот ZAX » 05 Авг 2013, 12:43

Не е чист, синдром на аспергер всъщност е точната диагноза при мен...

ZAX
Spammer

Мнениеот 2GOOD » 05 Авг 2013, 12:57

Нещата излизат извън контрол:
Код за потвърждение: Избери целия код
Total posts:535 | Search user’s posts
(19.27% of all posts / 10.49 posts per day)

Съжалявам за късната ми намеса в момента работя по решение на проблема.

Поздрави
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот ZAX » 05 Авг 2013, 13:17

В тази връзка искам да предложа за бан, всички с по-малко от 1 пост на ден. Твърде ниската активност на останалите всъщност води до моята висока. И вместо да са ми благодарни че си правя труда да задавам почти всички неудобни въпроси, съответно да обирам твърде голяма част от негативизма... Има няколко потребители които с цялата си наглост чак и недоволстват :mrgreen:

В крайна сметка нещата трябва да са ясни и да се случват! А това с 0 поста не се постига...
ZAX
Spammer

Мнениеот tonio » 05 Авг 2013, 13:18

Искам да честитя новата титла на ZAX :lol:
tonio

Мнениеот MoneyMaker » 05 Авг 2013, 13:31

ZAX ако се развихриш във bulgaria-forex(дот)com поне ще ти дават по 0.30 цента на пост
MoneyMaker

Мнениеот 2GOOD » 05 Авг 2013, 13:47

MoneyMaker написа:ZAX ако се развихриш във bulgaria-forex(дот)com поне ще ти дават по 0.30 цента на пост

Недей ще го загубим като потенциал :roll:
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот georgebg » 05 Авг 2013, 15:14

Тук ще цитирам моето мение от друга тема, но сега видях че тук му е мястото. Това изразява за пръв и предпоследен път моето мнение по въпроса и че в крайна сметка ако се продължава така , много от потребителите на форума или ще се "скатаят" или просто ще си го затрият от фаворитите. Няма никакъв смисъл човек да пише по която и да било тема, като се знае че сляд час ще има по 3 поста на ЗАКС и всичко се е разводнило. Всеки негов пост съдържа или 100% глупост или 90% питания за неща които или вече са били обсъждани, или е имало ясно четим отговор преди това !
И най-малкото да се забрани с това неговото че еди кой си имал незнам си какъв интерес и алал бала глупости трети човек незнам си какво щал да купи и т.н. този трети пети и не знам си какъв ако има акъл да се регистрира и да пише от свое име или ЗАКС да си пише от свое име тука място за некви агенти на некви важни хора не мисля че има !

А ето го и поста ми :
ZAX защо не вземеш да отклониш средствата си в нещо полезно затеб- например някаква консултация със специалист, така че да ти обясни че ако има тема в която има 3-4 поста в нея без твоя намеса , няма да ти се случи нищо ако не се разпишеш.
Какво означава това ли ?
Че с постовете си не казваш абсолютно нищо и недай си боже някой да е направил глупостта да се абонира за някоя тема (сигурно е възможно във форума) то през секунди ще му свирка gsm-a за нов мейл с глупости по темите!
Не знам каква е търпимостта на администраторите на форума и защо все още има търпимост към теб, изобщо за тази цел хората са въвели възможността за бан - временен или постоянен, но аз не открих нито едно мнение с което да си полезен на когото и да било ! СОРИ
Не съм казал аз дали съм полезен или не , но поне си правя някаква сметка преди да пиша където и да било, с което ще ангажирам някого да го чете или да го подмине , но при всички положения ще му коства трафик и време.
Е за да е по темата ще питам Марто, HEx 16 ще може ли да работи с по-малко от 16 чипа.
А на Закс ще кажа - в този форум виждам че хората са доста толерантни, в един друг направо срина репутацията ни на българи т.е. ако са разбрали че си българин , горко ни, сигурно и Марто ще търи последствията и недоверието след такъв елемент и след тези изказвания там. Това че не знаеш английски или че не ти е добър не те оправдава, ето аз си пиша тук , а на други места е възможно и само да чета...
И да Закс ако питаш - и аз продавам Авалон чипове 24 бр. Х 30 лв. бр., и не ми пиши на колко съм ги купил и ала бала, ти ако си се усетил и си купил навреме сега нямаше да търсиш. Има готов продукт има цена , има и хора които продават чиповете.. всеки има глава да си прави сметките...
Айде със здраве, аз ще си продължавам да чета, но не обещавам вече да пиша ако ZAX92325346578 и не знам си колко по различните форуми не намали темпото че да си съберем мислите.
georgebg

Мнениеот ZAX » 05 Авг 2013, 15:36

MoneyMaker написа:ZAX ако се развихриш във bulgaria-forex(дот)com поне ще ти дават по 0.30 цента на пост

Благодаря, ще проверя за какво става дума и ще почерпя после ;)

:obscene-drinkingcheers:
ZAX
Spammer

ПредишнаСледваща

Назад към Лафеджийница