Модератор: Moderators
ZAX написа:И това само защото на флекс не съм му симпатичен? Едва ли
Total posts:535 | Search user’s posts
(19.27% of all posts / 10.49 posts per day)
MoneyMaker написа:ZAX ако се развихриш във bulgaria-forex(дот)com поне ще ти дават по 0.30 цента на пост
ZAX защо не вземеш да отклониш средствата си в нещо полезно затеб- например някаква консултация със специалист, така че да ти обясни че ако има тема в която има 3-4 поста в нея без твоя намеса , няма да ти се случи нищо ако не се разпишеш.
Какво означава това ли ?
Че с постовете си не казваш абсолютно нищо и недай си боже някой да е направил глупостта да се абонира за някоя тема (сигурно е възможно във форума) то през секунди ще му свирка gsm-a за нов мейл с глупости по темите!
Не знам каква е търпимостта на администраторите на форума и защо все още има търпимост към теб, изобщо за тази цел хората са въвели възможността за бан - временен или постоянен, но аз не открих нито едно мнение с което да си полезен на когото и да било ! СОРИ
Не съм казал аз дали съм полезен или не , но поне си правя някаква сметка преди да пиша където и да било, с което ще ангажирам някого да го чете или да го подмине , но при всички положения ще му коства трафик и време.
Е за да е по темата ще питам Марто, HEx 16 ще може ли да работи с по-малко от 16 чипа.
А на Закс ще кажа - в този форум виждам че хората са доста толерантни, в един друг направо срина репутацията ни на българи т.е. ако са разбрали че си българин , горко ни, сигурно и Марто ще търи последствията и недоверието след такъв елемент и след тези изказвания там. Това че не знаеш английски или че не ти е добър не те оправдава, ето аз си пиша тук , а на други места е възможно и само да чета...
И да Закс ако питаш - и аз продавам Авалон чипове 24 бр. Х 30 лв. бр., и не ми пиши на колко съм ги купил и ала бала, ти ако си се усетил и си купил навреме сега нямаше да търсиш. Има готов продукт има цена , има и хора които продават чиповете.. всеки има глава да си прави сметките...
Айде със здраве, аз ще си продължавам да чета, но не обещавам вече да пиша ако ZAX92325346578 и не знам си колко по различните форуми не намали темпото че да си съберем мислите.
MoneyMaker написа:ZAX ако се развихриш във bulgaria-forex(дот)com поне ще ти дават по 0.30 цента на пост
Регистрирани потребители: AJB, newromancer, scorpy, tedik