Модератор: Moderators
qbadabaduuu написа:я кажете къде плащат аз искам и от двете страни да прибирам пари
niki » 31 Яну 2024, 23:18
Каква хубава вечер, драги сънародници !
niki написа:Много от вас ще останат като гръмнати ... отново ...

futureworld написа:filchef написа:За всички баннати от чата - не забравяйте да следите тази тема viewtopic.php?f=31&t=7193#p63491 и като ви изтече наказанието да изпратите на лични до 2GOOD писмо, че наказанието ви е изтекло за да може да ви възтанови ръчно достъпа до чата.
Ич ми не еПолучавал съм бан и без причина, щото недогледал - така че отдааавна не гледам кое справедливо и кое не
futureworld написа:
2GOOD написа:
Следващите предупреждения са направени от администратор или модератор на форума.
предупреждение: държание в чата
Ъхм, то добре, ама мен днес ме нямаше цял ден почти в чата, за какво държание става дума?
Не помня, днес ви хванах наред с предупрежденията, ама май само ти си ограничен до края на седмицата, пиши ми после да го махна...
ама май се усети накрая кой вреди на атмосферата във форума.Многократно предупреждавах ама кой да чуе 
niki написа:В патова ситуация сме - и двамата се обвиняваме взаимно, че сме платени тролове, но никой нищо не може да докаже... следователно на един нормално мислещ човек му остава само да следи какво върши единия и какво другия... до тук везните се наклонени към теб.
niki написа:Хайде да стане 46К, че да смените памперсите...
Сега остава да видим какво ще се случи на 46к,пак ще се разминеш с влака. 

niki написа:Време е за едни по-нормални цени, ако не сте сменили памперсите го направете, че ще става мазало ...
Регистрирани потребители: BGanio, Google [Bot], Hristo, shulio, veznata, viniamin