Как се пазите от коронавируса ?

дъра-бъра

Модератор: Moderators

Как се пазите от коронавируса ?

Стоя си у дома, излизам в краен случай само с маска.
8
11%
Излизам, но използвам маска и ръкавици.
2
3%
Излизам, но използвам маска и дезинфектант.
17
24%
Не се събирам с много хора и спазвам дистанция.
20
29%
Без маска, но се дистанцирам.
2
3%
Слагам маска, само защото е задъжлителна.
8
11%
Не взимам специални мерки.
8
11%
Няма вирус, конспирация е.
5
7%

Общо гласове : 70

Re: Как се пазите от коронавируса ?

Мнениеот niki » 08 Ное 2021, 16:24

perla написа:Биографиите на Гломб и Мангъров са публични.
Предпочитам да вярвам на практик лекар спрямо теоретик лекар. Щот съм виждал безброй и от двата вида.

Нали знаеш кои са трите най-страшни думи в съдебната медицина - "Според моя опит"...
Вярвай в каквото си щеш - в Мангъров, в бог, в хомеопатията, във феята на зъбките... важно е какво става в реалния свят, където вярата е изместена от здравия разум и критичното мислене.
"Единственото по-вълнуващо от това да забиеш кирката у нещо комунистическо, е да добавиш нова нула в банковите си сметки :D"
Niki 2023г

BTC - 1FgGVKimexvyBJKYZuXsUrk1fYF8fKZbb2
niki

Мнениеот perla » 08 Ное 2021, 16:40

Да, според опита съдя. (И аз съм бил вещо лице много пъти знам как работи съда и експертната дейност).
Къде е опита на Мангъра, като ЛЕКАР инфекционист в отделение цяла кариера и къде на Гломб като теоретик (от втората и година е в БАН, няма да ровя точно, колко и е опита "до пациента").
Проблемите в комуникацията и говорните дефекти на Мангъров, над които издевателствата цяла рота журналисти не го прави по малко специалист. Повече истини е казал и остана единственият, който не си смени мнението от медийните звезди "лекари".
Света не е черно бял.
perla

Мнениеот niki » 08 Ное 2021, 17:28

perla написа:Да, според опита съдя. (И аз съм бил вещо лице много пъти знам как работи съда и експертната дейност).
Къде е опита на Мангъра, като ЛЕКАР?! инфекционист в отделение цяла кариера и къде на Гломб като теоретик (от втората и година е в БАН, няма да ровя точно, колко и е опита "до пациента").
Проблемите в комуникацията и говорните дефекти на Мангъров, над които издевателствата цяла рота журналисти не го прави по малко специалист. Повече истини е казал и остана единственият, който не си смени мнението от медийните звезди "лекари".
Света не е черно бял.

Мдааа....
https://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/na-180-gradusa-doc-mangarov-sreshtu-doc-mangarov.html?fbclid=IwAR3zj7H5YjXcRPezmzqdLQrcHdHKZdK7gH2d_bO54Ms1G5V-ce03z7Zrpwo
"Единственото по-вълнуващо от това да забиеш кирката у нещо комунистическо, е да добавиш нова нула в банковите си сметки :D"
Niki 2023г

niki

Мнениеот perla » 08 Ное 2021, 17:35

Проблемите в комуникацията и говорните дефекти на Мангъров, над които издевателстваХа цяла рота журналисти не го прави по малко специалист.

Можеш да си пишеш сам тука и да си вадиш думи, колкото искаш. С радио не се спори.
perla

Мнениеот niki » 08 Ное 2021, 17:42

perla написа:Проблемите в комуникацията и говорните дефекти на Мангъров, над които издевателстваХа цяла рота журналисти не го прави по малко специалист.

Можеш да си пишеш сам тука и да си вадиш думи, колкото искаш. С радио не се спори.

Да, не го правят говорните му дефекти - напълно си прав, те само допълват картинката ...

Никой не те кара да пишеш в темата - като не ти харесва - просто не влизаш
Един път яде бахура в чата - още ли искаш ?
Niki 2023г

niki

Мнениеот perla » 08 Ное 2021, 17:54

Пишеш си биографията тука и тогава си го мериш с други доктори, а и ние може да преценим кой е по по най. Дотогава си просто обикновен озлобен анонимник и една от причините да не те приемат сериозно.
От тебе нищо не съм ял не си го меря по форуми щот нямам комплекси за размера, количеството и качеството.

Отговаряйки ти ти стимулираме нуждата от внимание, която изглежда нямаш нито професионално нито лично в реалния живот, затова се отказвам и призовавам и другите да ме последват. Сам ще се унищожиш след това.
Край.
perla

Мнениеот niki » 08 Ное 2021, 18:10

На мен пък цялото това фройдистко излияне ми прилича на заобикаляне на темата на разговора и откланянето и в друга удобна на теб посока. Защо ли ? :think:
Да не би да няма с какво да ме опровергаеш ? Или знаеш че нямаш особен шанс и реши да вкараш личностни нападки.
Niki 2023г

niki

Мнениеот niki » 08 Ное 2021, 22:02

Изображение
Niki 2023г

niki

Мнениеот filchef » 09 Ное 2021, 21:59

niki написа:Доц. Гломб: Антителата срещу COVID-19 не доказват, че сме предпазени от вируса:
https://bntnews.bg/news/doc-glomb-antitelata-sreshtu-covid-19-ne-dokazvat-che-sme-predpazeni-ot-virusa-1172883news.html?fbclid=IwAR3yr7tjl6XNUpiIloFkPKCeDL_YcD5rgwufKadtRufsCeQE3w4l0C1wxHU

Днес чух по националното радио - програма хоризонт, че тестовете за антитела ще се признават за зелен сертификат само за територията на България - не знам дали това е фейк нюз но чак по националното радио :shock:

има го и в информационния портал https://coronavirus.bg/bg/news/2845 8)

niki написа:На мен пък цялото това фройдистко излияне ми прилича на заобикаляне на темата на разговора и откланянето и в друга удобна на теб посока. Защо ли ? :think:
Да не би да няма с какво да ме опровергаеш ? Или знаеш че нямаш особен шанс и реши да вкараш личностни нападки.

Та да си дойдем на темата на разговора.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот jkminkov » 09 Ное 2021, 22:11

измиха си ръцете, антитела без ваксина имат само тези на първа линия, които си гъделичкат имунитета редовно, не си правете илюзии, че някой ще си удължи сертификата след авантата/колко беше 6 или 9 месеца/, която му пускат след оздравяване с тестване за антитела.
дай на ***ното власт и му гледай сеира.
jkminkov

ПредишнаСледваща

Назад към Лафеджийница