от niki » 06 Ное 2021, 03:21
От един мой колега:
"Все по-често виждам истории как на някой майка, баща, брат, сестра умрели от Ковид 19 в болница в България. Разглеждам им стените - все на Копейкин постове преди това споделяни, все против ваксините.
Ама болниците били зле, ама нямало хигиена, ама давали им много ненужни лекарства.
Ами, като знаете, че е така, защо не се ваксинирахте? Нали знаете как е в България, защо тогава не направихте минимално усилие да се предпазите? Нали знаете как е? Какво се чудите сега?
Всеки си преценя. Преценили са близките Ви, че искат да умрат в случай на зараза. Знаели са какво ги очаква - ето, всичко се сбъдва. И не само в България, в Германия също се сбъдва сред неваксинираните, практически всички чужденци.
Аз уважавам свободния избор на хората, не стоя на пътя му. Като се разкашлите обаче е вече късно да го променяте. И тогава кой каквото си е преценил...
Обикновен изпълнител на волята съм - избрал си е човекът такъв завършек на живота - кой съм аз да го оценям.
Само, моля, дръжте си на думата! Казвам го, защото като стане парциалното налягане на кислорода в кръвта 40 mmHg с 15 литра кислород в минута и един от тези със свободния избор не се сеща за него вече. Всички искат изведнъж да живеят, вече не е леко грипче за никого. Но понеже 60% не оцеляват, а който оцелее е след това дълго време инвалидизиран, никой не излезе да каже, че е грешил по телевизията..."
"Единственото по-вълнуващо от това да забиеш кирката у нещо комунистическо, е да добавиш нова нула в банковите си сметки

"
Niki 2023г
BTC - 1FgGVKimexvyBJKYZuXsUrk1fYF8fKZbb2