Благодаря за съдействието и офертите - ще се опитам да го разуча тоз въпрос щото ми е интересно
Модератор: Moderators
LT530 написа:guBaHe написа:Взимай микротика - всякакви изяви със WRT-та за такова нещо само ще ти вгорчат живота. Не си струва и компютър са се слага - ще харчи минимум 10 пъти повече ток,
OpenWRT на сапунерка TPLink WR740N за 10 лева на втора употреба, прави load balancing, failover, virtual tunnel over IP и source based routing срещу трима доставчици. На 50 Mbps на основен канал държи 48 през тунела. С две ръце и два крака съм за zigzag.
Тъй като гледам най-еФтиното тикче със същото MCU и същото количество RAM е 82 лева. БГаньо ако разкаже малко повече за постановката, ще му направя една бърза оферта за конфигурирана сапунерка за два доставчика
BGanio написа:Айде да се посмеете малко да ви кажа аз как си го представях - от двата рутера ръгаш по един кабел във един суич и от там към другите суичове и машини пък те се оправят сами кога от къде да взимат нет![]()
ironman написа:Ако искаш да го сложиш и да забравиш, че съществува ти трябва просто друг клас оборудване
guBaHe написа:Което ме навежда на мисълта, че ако желаеш - може да се спазарим за някой лев за тоя рутер, стига да има кой да ти го настрои да работи с 2 wan порта, при изгорял основен - аз не се наемам
Регистрирани потребители: 2GOOD