Как да се справим с феномена ZAX ?

дъра-бъра

Модератор: Moderators

Как да се справим с феномена ZAX ?

Бан от форума
11
20%
Тотално игнориране
9
17%
Кой пък е тоя?
3
6%
На мен момчето ми е приятно
14
26%
Не ми дреме
17
31%

Общо гласове : 54

Re: Как да се справим с феномена ZAX ?

Мнениеот marincho » 31 Юли 2013, 23:44

2GOOD написа:Много побичам пряката демокрация - нека видим вота :)
Пряката демокрация е много хубаво нещо, но тя никога не може да противоречи на конституцията/правилата на форума(липсват, но копи-пейст от всеки читав форум би свършил работа - в основите си са еднакви).
А иначе, закс е полезен на форума, колкото спам-бот рекламиращ увеличаване на пениси на промоция. Поне с досегашната си активност.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот Flex » 01 Авг 2013, 00:04

Гласувах за игнориране. От време на време, за веселба чета простотийте, но в повечето случаи само пълни темите с шлака. Не е това за бан, макс наистина ограничение по постове. В хвбг е на последно предупреждение и спря да пише, весело го сдъвкаха в биткойнталк, ако с една идея (добре де, 3 идеи) намали постовете ще е перфект.
Flex

Мнениеот ZAX » 01 Авг 2013, 11:41

Flex написа:Гласувах за игнориране. От време на време, за веселба чета простотийте, но в повечето случаи само пълни темите с шлака. Не е това за бан, макс наистина ограничение по постове. В хвбг е на последно предупреждение и спря да пише, весело го сдъвкаха в биткойнталк, ако с една идея (добре де, 3 идеи) намали постовете ще е перфект.
ПростотиИте (може би ще се научиш някой ден, за добро те поправям, не се сърди)

В биткоинталк не разбирам какво ми пишат (слаб ми е английския). Бас държа че 90% също не разбират аз какво им пиша :mrgreen: В крайна сметка не съм забелязал да ме дъвкат освен в темите за XPM където ги направих на нищо тези скамъри долни! Спамих там няколко дни защото олигофренският им форум има изискване (задължително трябва да си спамил, иначе не можеш да пишеш във всички теми). И като не знам английски а ми искат еди колко си поста, еми какво ми остава друго... Не са ли идиоти? Така де все някой ден може да ми потрябва да пиша нещо там и да чакам 1 седмица да ме пусне да постна, като са ми сложили срок до края на поръчката ВЧЕРА, няма да ми е много удобно...

В хардуера наказания си имам и не ми пречат :mrgreen: Там форумът обаче е безполезен.

Ако толкова много пък ви преча и на вас, няма проблем ще си напусна доброволно.
ZAX
Spammer

Мнениеот Flex » 01 Авг 2013, 11:46

Напускане, както и бан са крайни решения, не съм привърженик на такива, просто малко намаляне на количеството за сметка на качеството и ще е идеал. Като дам нови мнения (това го няма последните ден-2) 9 от 10 теми са с твое мнение и си ги оставям за после... :)
Flex

Мнениеот cnerd » 01 Авг 2013, 15:01

ZAX написа:Колега, спамиш 2 пъти повече от мен : ]

хахахах
Е как да не те забавлява това момче
ZAX написа:И както колегата @2GOOD се опита да ти обясни, да имаш мнение и да мислиш не е нарушение на правилата, не и в демократична държава, в каквато уж се пънем да бъдем.

2GOOD написа:Много побичам пряката демокрация - нека видим вота :)

господа, демокрацията е гут, ама форумната демокрация е bullshit. Трябва да има секири и трябва да има хора с права, които да си правят каквото си искат - я бан, я блок. По този начин нещата работят :) особенно ако можеш да се довериш на читаво управление
cnerd

Мнениеот ZAX » 01 Авг 2013, 15:47

Хаха, и като те баннат, ти после не можеш да си направиш нов акаунт понеже... :mrgreen:
ZAX
Spammer

Мнениеот ekrem » 01 Авг 2013, 15:51

ZAX написа:Хаха, и като те баннат, ти после не можеш да си направиш нов акаунт понеже... :mrgreen:

бан по IP , пък и веднага ще те познаят по постовете :mrgreen:
Аватар
ekrem

Мнениеот ZAX » 01 Авг 2013, 15:52

И?
ZAX
Spammer

Мнениеот Flex » 01 Авг 2013, 16:42

И бан по другото ИП. Докато свършат ИП-тата, или форумните защити бъдат специално написани да засичат zax по мненията.
Flex

Мнениеот ZAX » 01 Авг 2013, 17:25

И това само защото на флекс не съм му симпатичен? Едва ли :mrgreen:
ZAX
Spammer

ПредишнаСледваща

Назад към Лафеджийница