Модератор: Moderators
farmdve написа:Пробвах промивка със сол, ама после прочетох това http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i- ... te-4050471, не знам дали я има тази амеба в България, ама сега и от нея трябва да се притеснявам.
farmdve написа:Проблем с гърло нямам, дори бих казал, че много рядко имам, никакви болки в гърлото, аз дори буквално водата от фризера я вадя и пия през лятото и пак нямам такъв проблем, но носа е друга работа. Всъщност имаХ и проблем с ушите, който се появява отвреме на време, болки и заглъхване, понякога заглъхването стои по цял месец, а болките в ухото(единствено число) са такива, че като преглътнеш и ти пука ухото, но и боли много. Като бях малък наистина много често имах проблеми с ушите, някаква баби ми правила нещо с тях и някакви неща падали от ухото(т.е лекувала го е).
Иначе снощи като пробвах с меда, отделно болката усетих и нещо с ухото, все едно нещо течеше от дясното ухо, нищо не капеше, но такова беше усещането.
Но както казах, основния ми проблем е с носа. Ще пробвам процедурките(тези, които мога) че не се търпи това вече.
ZAX написа:Аха, а варианта с възпаление на мозъка къде го забрави? Тази гной къде мислиш че отива или от къде идва?
Но да, алкохола не мори само теб, а всичко останало в теб, така че е логично да действа и в случая. И все пак препоръчвам прахчето за прочистване, на стария лекар-билкар.
Регистрирани потребители: 2GOOD, Google [Bot]