Геймъри и майнъри споделят мощности срещу Covid-19

Новини за Bitcoin и криптовалутите

Модератор: Moderators

Геймъри и майнъри споделят мощности срещу Covid-19

Мнениеот AJB » 17 Мар 2020, 22:12

Геймъри и майнъри по целия свят споделят мощности в подкрепа на борбата с Covid-19. Усилията за търсене на ваксина за новия коронавирус подкрепиха и NVIDIA и Intel, призовавайки в Twitter геймърите да се включат. GitHub пък дариха мощности - 60 000 CH.

С думи прости [email protected] означава Вие да давате мъничко от изчислителните възможности на Вашите устройства за обработка на масивите от информация, които трябва да бъдат изследвани, за да се приближим до синтезирането на ваксина. Ако до този момент не сте го правили, на практика просто инсталирате специален софтуер, който ще получава и обработва информация от централния сървър на инициативата, след което ще връща резултатите там.

Изображение

До този момент по този начин са провеждани изследвания за куп тежки заболявания като рак, Алцхаймер и Паркинсон. Сега е ред на новия коронавирус. Ако се нуждаете от по-подробни разяснения, ще ги откриете на страницата на [email protected].

А ако не сте видели тази тема, погледнете я! Колегите от mmpOS също пуснаха [email protected] като опция в тяхната система, така че и миньорите да поразбъркат малко протеини и да помогнат една идея на света.
Аватар
AJB
Editor In Chief
 
Мнения: 69
Регистриран на: 11 Фев 2015, 23:17

Назад към Новини

Кой е на линия

Регистрирани потребители: Bing [Bot], Facira, Google [Bot], marcoin, Shmitkata