qwerty написа:Quick update - ВЕЧЕ получих отговор (в рамките на 2 часа след изпратеното запитване от мен). Отговора гласи че ми благодарят изпратените идеи и предложения и за активната гражданска позиция.... НООО КЪМ МОМЕНТА НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТАКЪВ ВИД РАЗЯСНИТЕЛНО ВИДЕО. Допълнили са че все пак са препратили писмото за "анализ на необходимостта и съответно възможностите за реализиране на такова видео в срока за подаване на декларациите до края на април."
Наистина съм впечатлен колко бързо са го погледнали (за 2 часа в неделя...). Може би наистина се опитват да помогнат на хората с такъв вид съдържание което е много добре. Ако наистина аз съм първия/единствения с такова предложение няма да се занимават(логично). Може би ако се активизираме малко и други като мен се опитат да отделят малко време и да драснат по един имейл с подобно предложение и конктренти по-общи въпроси които да бъдат засегнати ще има по-голяма тежест. Най-общо аз в моя имейл засегнах въпросите кога се плаща 10% и кога 15% (колко продажби за годината трябва да имам), много семпло да покажат коя част на данъчната декларация трябва да се попълни и как, има ли прагове до каква стойност може да минеш само с данък и т.н.
О, това наистина е много бърз отговор. Можем да пуснем и едно официално от името на форума, с линк към темата с декларациите - ако искат да я прочетат, ако има нещо да допълнят... Само трябва да обосновем няколко основни въпроса, които да ги питаме и да ги формулриаме правилно разбира се. След което ще пуснем един имейл от името на форума, както и потребители могат да изпращам формулировка на въпросите също, за да се види, че наистина има отговорни граждани и крипто ентусиасти