CoinWisdom София - Биткойн конференция!

Новини за Bitcoin и криптовалутите

Модератор: Moderators

Re: CoinWisdom София - Биткойн конференция!

Мнениеот upuHka » 20 Окт 2014, 09:34

marincho написа:Безплатно. И намирате спонсори за разходите.

+1, всичко останало е печалбарство на гърба на хората

по другата тема: аз ако имам "борса" и стане нещо подобно, ще гледам някак си да се оправя с хората, да им върна парите, нещо..
или най-малкото ще съм като мишка, няма да имам очи да погледна хората.. няма да се изтъпаня по конференции да се бия в гърдите..

Наглостта и алчността на някой хора нямат граници!
нищо не е вечно..
Аватар
upuHka
Spammer

Мнениеот RiverRun » 20 Окт 2014, 20:48

Здравейте, зз съм Христо Тенчев от коментарите по-горе.

Заедно с екипа и съдружниците създадохме Bitcoin7.com. Постигнахме доста приятен успех за краткия му живот от полвин година.
Въпреки професионализма ни не бяхме готови да удържим и позволихме не веднъж а два пъти сигурността да бъде компроментирана.
Първият път компенсирахме загубите от нас и продължихме.
Вторият път видяхме, че проблемът най-вероятно не е външен, а хак-а имаше голяма вероятност да е от вътре.
Опасността 100% от данните да са пробити беше реална, заради което ние затворихме сайта и обявихме:
- Връщаме всички депозити за наша сметка
- Хората трябваше да декларират-нат паспорт/ID и банкова сметка. Това изискване беше специално направено, защото не можехме да гарантираме, че хората които са пробили сайта няма да използват данните за да издърпат втори път парите, с които ние покрихме загубите.

Няколко месеца след това последва и продажба на софтуера. Писахме конкретно до хората, които не си бяха събмитнали изискването, точно с цел да изчистим всички сметки и съответно нашето име преди някой друг да е отговорен, ако сайта се рестартира.

Върнахме до последната стотинка за наша сметка, на всички които събмитнаха информация.
Имаше случаи които останаха - подозираме, че хората не събмитнаха информацията, заради личните си данни и може би фактическата дейност, която щеше да се декларира със стойността на монетите тогава. Ако те са правили нещо незаконно с BTCтата - това е тяхна отговорност.
Сайтът не се рестартира така или иначе.

Ако коментирате случая, бъдете поне адекватни в детайлите и в истината.

Според мен CoinWisdom ще е страхотно събитие и от голяма важност за развитието на BTC community в България и региона.
Съзнавам, че случаят около Bitcoin7 не беше особено положителен, но съм с ясната позиция и чистата съвест, че ние се погрижихме за клиентите ни, не само с цел да изчистим името си, но и да няма никакво съмнение в правотата ни. След коментарите в този форум писах до организаторите с желание да не участвам във форума.... в България отново преобладава негативизма, вместо да се отбележат всичките положителни факти - въобще някой прави такова събитие в България, хората които ще дойдат от цял свят... И непоследно място, организацията на подобно събитие не е лесна работа, нито безплатна работа и няма как да е безплатно! (едно от успокоенията като прочетох останалите коментари на същите тези haters-всезнайковци.)
RiverRun

Мнениеот marincho » 20 Окт 2014, 21:09

Това е чиста лъжа!
Я дай някой, на който са върнати парите!?!
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот 2GOOD » 28 Окт 2014, 15:21

RiverRun написа:Здравейте, зз съм Христо Тенчев от коментарите по-горе.

Заедно с екипа и съдружниците създадохме Bitcoin7.com. Постигнахме доста приятен успех за краткия му живот от полвин година.
Въпреки професионализма ни не бяхме готови да удържим и позволихме не веднъж а два пъти сигурността да бъде компроментирана.
Първият път компенсирахме загубите от нас и продължихме.
Вторият път видяхме, че проблемът най-вероятно не е външен, а хак-а имаше голяма вероятност да е от вътре.
Опасността 100% от данните да са пробити беше реална, заради което ние затворихме сайта и обявихме:
- Връщаме всички депозити за наша сметка
- Хората трябваше да декларират-нат паспорт/ID и банкова сметка. Това изискване беше специално направено, защото не можехме да гарантираме, че хората които са пробили сайта няма да използват данните за да издърпат втори път парите, с които ние покрихме загубите.

Няколко месеца след това последва и продажба на софтуера. Писахме конкретно до хората, които не си бяха събмитнали изискването, точно с цел да изчистим всички сметки и съответно нашето име преди някой друг да е отговорен, ако сайта се рестартира.

Върнахме до последната стотинка за наша сметка, на всички които събмитнаха информация.
Имаше случаи които останаха - подозираме, че хората не събмитнаха информацията, заради личните си данни и може би фактическата дейност, която щеше да се декларира със стойността на монетите тогава. Ако те са правили нещо незаконно с BTCтата - това е тяхна отговорност.
Сайтът не се рестартира така или иначе.

Ако коментирате случая, бъдете поне адекватни в детайлите и в истината.

Според мен CoinWisdom ще е страхотно събитие и от голяма важност за развитието на BTC community в България и региона.
Съзнавам, че случаят около Bitcoin7 не беше особено положителен, но съм с ясната позиция и чистата съвест, че ние се погрижихме за клиентите ни, не само с цел да изчистим името си, но и да няма никакво съмнение в правотата ни. След коментарите в този форум писах до организаторите с желание да не участвам във форума.... в България отново преобладава негативизма, вместо да се отбележат всичките положителни факти - въобще някой прави такова събитие в България, хората които ще дойдат от цял свят... И непоследно място, организацията на подобно събитие не е лесна работа, нито безплатна работа и няма как да е безплатно! (едно от успокоенията като прочетох останалите коментари на същите тези haters-всезнайковци.)

Здравейте,

Говоря по спомен, но на сайта ви бе обявено, че изисквате документи само за връщане на FIAT влоговете без биткойните. Понеже имах под 1лв. във вашият сайт не сметнах, че е необходимо да изпращам каквито и да е документи за подобна сума.

Аз лично имах в сайта около 12-15 биткойна, никой по никакъв начин не се е свързал с мен.

Предполагам разбирате, че тези биткойни не са ми върнати.

Също мои близки приятели изгоряха с:
потребител1: около 50 BTC
потребител2: около 30 BTC
потребител3: около 20 BTC

Моля дайте повече информация по какъв начин можем да си върнем биткойните.

Може да направите една справка във вашата база колко са били моите - на мен ще ми е интересно user: 2good

П.С.
===
Ако има развитие по темата, ще я разделя защото bitcoin7 заслужава отделно разискване
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот dobo79 » 28 Окт 2014, 15:33

2GOOD написа:
Моля дайте повече информация по какъв начин можем да си върнем биткойните.

По никакъв начин не може да се върнат биткоините.Ако имаше начин то той щеше да е обявен по някакъв начин след като борсата пропадна.Няма биткоини,те са изядени,продадени и изпити за всеобщото благо на всички инвеститори.
Това е моето мнение по въпроса.Ще се изненадам ако е по-различно положението,но едва ли.
Подобна е историята с МТГокс-хакнати,изчезнали биткоини,незнам си къде отишли.В крайна сметка потребителите не мисля че може да чакат някакво връщане.Същото може да кажа и за потребителите от КТБ,но това е една друга тема,която не и е мястото тук.
Аватар
dobo79

Мнениеот BGanio » 28 Окт 2014, 15:43

Е що си изпуснал минтпал
Аватар
BGanio

Мнениеот larry12 » 28 Окт 2014, 18:43

Няма такава наглост.....компенсирани били потребителите......аз също имам познати които са изгорели с доста монети и не са им върнати и 1% от тях.....

И отгоре на всичката тая наглост се очаква да броим 235лв за конференция на която тоя човек ще излезе пред нас и ще ни говори за светлото бъдеще на Биткойн...... няАм думи е меко казано.
Аватар
larry12

Мнениеот ekrem » 28 Окт 2014, 21:23

2GOOD написа:
П.С.
===
Ако има развитие по темата, ще я разделя защото bitcoin7 заслужава отделно разискване

Eвалла Ники но оня ще си остане с един пост недей го чака повече в форума :lol:
Аватар
ekrem

Мнениеот dobo79 » 17 Ное 2014, 14:57

Интересно интервю с един от лекторите на конференцията,който обаче няма да има възможност да присъства.
https://www.youtube.com/watch?v=hJIEgt_ ... e=youtu.be
Аватар
dobo79

Мнениеот 2GOOD » 20 Ное 2014, 19:49

Специално за потребителите на форума има 10 покани с отстъпка от 50%

Банера е на първата страница, кода за отстъпка е: bitcoinbg50
https://coinwisdomsofia.com/bg/?utm_sou ... aign=50off
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

ПредишнаСледваща

Назад към Новини