Има отговор:
Здравейте,
благодаря за споделеното мнение. Идеята е добра и бихме обсъдили
евентуално участие на основателя на bitcoinbg.eu, ще се радвам ако
споделите негов контакт.
Поздрави,
Благовест
Модератор: Moderators
Кой е скамъра?
Не можем да коментираме тъй като нямаме отношение по темата. Ако това е
достатъчно интересна тема за хората смятам че той ще сподели.
Поздрави,
Благовест
dobo79 написа:Според мен цената ЩЕ спъне много хора,поне тук от форума.Колкото и да е справедлива да не забравяме че живеем в България и тук условията са далеч от европейските държави.С това не казвам че е висока или ниска.Вие сами си знаете какво ви струва организацията и всички малки подробности около подобно събитие.
Иначе както казах и в чата преди време съм гледал изяви на Благовест Белев във връзка с Биткоин и съм впечатлен от интелигентното му излъчване и вдъхновяващи разговори и дискусии за Биткоин.Личи си че е един от хората,който иска да проправи път на Биткоина в България и да го развие в положителната му насока.
Питах се дали няма да има видео материал от събитието за тези които живо се интересуват от темата,но няма да дойдат по една или друга причина.
Като подходящ участник бих предложил marto74 като първи и единствен производител в България на миньорски хардуер,което също така би му послужило като един вид реклама за продуктите му,както и за бъдещите му идеи и проекти.Това естествено зависи единствено и изцяло от него разбира се.Просто ми дойде на ума в момента и реших да го предложа.
Благодаря.
shango написа:Събитието си заслужава. Надявам се цената да не спъне много участници.
По-добре е да е пълно с хора и да има контакти и дискусии.
marincho написа:Безплатно. И намирате спонсори за разходите.
Регистрирани потребители: 0 регистрирани