от ZAX » 19 Апр 2014, 17:40
Сега ще ти кажа точно как ми изглежда:
Това са "интернет пари", а интернет е свободна зона, дори е виртуална зона, няма материална изява, няма територия във физическия свят, който е поробен. Аз обаче не желая да съм роб, независимо на коя държава, правителство и т.н. Затова аз си живея в интернет и ми е през *уя какво по дяволите става в тази скапана държава. Тя се отказа от мен преди много години, затова и на мен не ми остава друг избор освен и аз да се откажа от нея, нали? Но искам да подчертая че тя първа се отказа от мен! Но не иска да се откаже от това да плащам данъци? Значи държавата задължения към гражданите си няма абсолютно никакви, но те имат до гроб! Всъщност аз имах желание да се откажа от българско гражданство, дори дълги години си седях без лична карта, но накрая ме изнудиха да си оправя документите, само за да мога да я напусна, няма такъв абсурд... И поради факта че съм затворник във физическо тяло, съответно все пак трябва да пребивавам някъде, а всеки път когато отида до магазина плащам ДДС за стоките които купувам и смятам че това е абсолютно достатъчно, дори прекалено много което получава от мен. Всъщност плащам за нечии *урви...
И сега ще се почне с "АУУ! Заради такива като теб сме на този хал!". Затова нека да кажа с няколко думи какъв съм аз.
Аз бях едно будно дете, имах високи постижения и в спорта и в училище. По-точно доста златни медали, дори съм стигал до световно първенство (и тогава държавата ми каза "много съжаляваме но ако искаш да участваш ще трябва да е на твои разноски, т.е. ако ваще нямат нищо против да си продадат апартамента примерно...")! Но аз не се отказах, само защото съм ужасно беден, защото живея в ужасно гнусна, жалка, продадена и поробена държава! Така започнах работа на 13-14 годинки, но не каква да е работа, а в склад за хранителни стоки на едро, понеже никъде другаде не ме взеха на тази възраст, но добре че вече бях 180 висок и 90кг само мускули, та ставах поне за хамалче. Разбира се това е ужасна експлоатация на детския труд и поради тази причина на мен ми е забранено да работя на договор и въобще да работя, затова трябва може би да крад, да прося или да проституирам, също можех и да се бия за пари разбира се, но намерих боеве само с ножове и прецених че не искам да бъда обезобразен или дори по-лошо, а и не обичах насилието, за останалите неща всъщност дори и не съм се замислял, така че остана само хамалогията. Склада беше доста оборотен, 12 часа не сядаш и за миг, буквално нямаш време дори за обяд... Ебаваха ми майката от работа за невероятната заплата от 150 лева. С тези пари аз не умрях от глад!
Докато стана на 18 и вече имам "право" да работя и парите станаха доста повече, даже в момента в който завърших училище направо почнах работа на две места и така отгледах по-малките си брат и сестра, а и смотаните си родители. Да, за нещастие имах такива... И на това основание държавата отказваше да ми помага... През следващите 8 години аз работех на трудов договор (дори и в казармата ходих) и така до 26 имах 12 години трудов стаж ( последните от които съвестен данъкоплатец, а преди това държавата сама се бе отказала от това). На 26 останах без работа, просто защото вече нямаше смисъл да работя за жълти стотинки... И тогава погледнах назад и видях че след всичко това все още нямам абсолютно нищо... Реших че е време да уча, влязох в най-престижните университети в страната от раз, но записах най-евтината държавна поръчка, след това и банките и държавата ме излъгаха и ми отказаха студентски кредит, поради което аз не можех да плащам дори за държавната поръчка... Пак си намерих работа, но и тя пропадна заради неуредици в държавата и така още няколко пъти... През което време аз си учех все пак и едвам свързвайки двата края дори избутах до някъде, след това прекъснах защото не мога да си плащам, а когато не можеш да си плащаш ти си много по-лош от който и да е било друг... Най-големият идиот с пари е много по-ценен от теб!
Сега аз искам от тази държава да ми върне платените данъци за 8 години и да забрави за мен. Защото аз нямам право на помощи, нямам право на образование, нямам право и на здравеопазване и всъщност никога не съм имал право и не съм ги получавал, дори когато съм си плащал за това!
Ето поради тези причини, аз данъци няма да плащам, ето поради тези причини аз нормална работа няма да захвана, не и в тази държава.
Когато видя държава която се грижи за своите граждани, в нея ще плащам, ще плащам само тогава когато моите пари отиват за каквото трябва!
П.П. Искам да видя как ще ме подведат под отговорност, по-точно какво ако го направят, след като аз просто нямам НИЩО, следователно няма какво да ми вземат, а това ме прави недосегаем! Разбира се могат да ме вкарат в затвора и там най-после да се грижат за мен, ами добре, нямам нищо против! И без това съм ужасно уморен, с радост бих приел една почивка!