CoinWisdom София - Биткойн конференция!

Новини за Bitcoin и криптовалутите

Модератор: Moderators

Re: CoinWisdom София - Биткойн конференция!

Мнениеот zigzag » 08 Окт 2014, 02:43

Ми, да наемат по-голяма зала, да пуснат нормален вход. За какво са им 47000 лева ( 200х235 ). Абе, май и ние сме за тях кретени/идиоти/слабоумни. Асоциации и фондации, които не са за широката публика а само за подбрани хора. Само за "елита". :lol: А реално заслуги за развитието на биткойна в БГ имат 2 форума. Без да имам за цел да се мазня или подлизвам, bitcoinbg.eu и раздела в хардуер.бг са двата фактора. Трябваше да поканят лидерите от форумите. Абе, ние нали си знаем. Биткойн общество сме всички от народа, които се занимаваме с тая краста. Такива мероприятия трябва да се правят за широката публика , не само за отбрани хора. Така ще се популяризира биткойн и идеите покрай него. За да има бизнес, трябва да има клиенти. Толкова е просто. Съгласен съм с Маринчо и да се изплатят всички монети на потърпевшите. Хакнали, не хакнали да върне монетите на хората. Все едно да взема пари от Бойко Борисов и после да му кажа . "Ми, хакнаха ме няма да ти върна нищо. Пий една студена вода". :lol:

Я питайте в ББА след като имат в устава си следното

"Основни цели на Асоциацията

Чл. 6. Основни цели на Aсоциацията са:
1. съгласуване на интересите на членовете си при осъществяване на тяхната дейност;
2. разпространение и насърчаване употребата в гражданския и стопанския оборот, както на Биткойн, така и на други цифрови технологии за децентрализирано съхранение на стойност;
3. изграждане на приятелство, разбирателство и доверие между членовене си;
4. налагане на етични и професионални стандарти на поведение при използването на цифровите технологии за децентрализирано съхранение и пренос на стойност;
5. защита на правата и интересите на членовете си пред държавните органи, обществени организации и други юридически и физически лица;
6. защита на правата на потребителите на Биткойн, както и на други сходни или свързани с Биткойн цифрови технологии за децентрализирано съхранение на стойност."

Та, по член 6 точка 6 , какви мерки ще се предприемат по казуса с биткойн7?

Ето го устава.
https://www.dropbox.com/s/hgnjyv3ni6dzp ... 3.2014.rtf
zigzag

Мнениеот crab » 08 Окт 2014, 11:19

Сбирка на тема "как да станем милионери". Лектора:
- Така драги гости колко сте на брой? Не няма нужда да се броите ще ви кажа, точно 1000 човека сте. Таксата ви за вход бе 1000лв. Сбирката приключи, предполагам всичко ви е ясно.
crab

Мнениеот alwa1 » 08 Окт 2014, 12:01

:clap: 235лв вход :clap:
alwa1

Мнениеот upuHka » 08 Окт 2014, 14:18

crab написа:Сбирка на тема "как да станем милионери". Лектора:
- Така драги гости колко сте на брой? Не няма нужда да се броите ще ви кажа, точно 1000 човека сте. Таксата ви за вход бе 1000лв. Сбирката приключи, предполагам всичко ви е ясно.

точно !
нищо не е вечно..
Аватар
upuHka
Spammer

Мнениеот kopacha » 08 Окт 2014, 14:47

Бахти типовете 235лв вход хахаахха :)), 100лв вход за първия ден за българските лектори, че дайте и аз ще организирам по 100тачка за среща с български лектори на тема Биткойн :)))))))) Както и да е позволих си да им пиша следното, и чакам в момента отговор:

Здравейте искам да Ви предложа, да поканите също и представители на най - важния отрасъл на биткойн, а именно добивът му! Предлагам ви да поканите основателя на bitcoinbg.eu както и няколко човека по негова преценка от форума, тъй като според мен това е тема която небива да се подценява. Аз съм човек който смея да твърдя се изхранвам от добивът и търговията с биткойн, и в ежедневието ми когато запознавам все повече и повече хора всички рано или късно стигат до въпроса ,, какво е това копане'' и как така копането произвежда биткойна. Смятам, че това би била една много интересна тема за гостите на конференцията, както и възможността да чуят това, от хората които се занимават с това в България! Ще чакам отговор на посоченият мейл! Успех в начинанието!
kopacha

Мнениеот marincho » 08 Окт 2014, 17:43

Трябваше да питаш и за хонорарите. Би трябвало да са стабилни при тая цена на билетите. :lol:
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот Mr.Mighty » 08 Окт 2014, 17:52

За тази цена от близо 250 лв. трябва да поканят Сатоши Накамото за да са конкурентно способни!
<p>Read The Funniest Stories and Facts on the Internet. </p>
http://mydailymix.eu/
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот bitcoini » 08 Окт 2014, 18:57

Е вие искате да ви обясняват неща (които вече така или иначе знаете) и да си губят времето с вас, пък и да е без пари. Що за нахалство е вашето? :)
Wisdoma за "експоненциален разтеж", "глобално развитие", "екосистеми" и "невероятни възможности", втори ден съответно "exponational growth", "ecosystems", "spectacular opportunities" означава money (може и в биткойни). Има и гурута (самоопределящи се като серийни предприемачи/ serial enterpreneurs), които в празните приказки са най-добри, как ще намажат по друг начин от създалата се ситуация?
Понеже с трици маймуни не се ловят лесно, има наистина и доказани капацитети сред лекторите, но
200 кинта, really? Това да не е концерт на Rolling Stones?
Последна промяна bitcoini на 08 Окт 2014, 19:19, променена общо 2 пъти
Аватар
bitcoini

Мнениеот kopacha » 08 Окт 2014, 19:08

Влади Драмалиев е поканен може да сподели тук :))) нещо по интересно:))) Между другото още нямам отговор на хубавото ми предложение :)
kopacha

Мнениеот marincho » 08 Окт 2014, 19:24

Би било много интересно, на какъв принцип са избрани "лекторите". Може би на маса, в напреднала фаза на веселбата, са решили, че могат да изкарат някой лев? А вече на трезви глави са решили, кои хора да поканят от чужбинско?
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

ПредишнаСледваща

Назад към Новини