от ZAX » 07 Авг 2013, 19:45
Не става... Няма как просто да се деинсталират драйвърите на zadig, няма ги никъде, поне на видимите места. А след първата им инсталация вече zadig не намира флашката... На по скришни местенца като регистри и т.н. не съм ровил, но в дивайс менажера се виждат само тези на силикон лабс. Когато съм ги инсталнал битминтера намира флашката, но cgminer не му се получава (3.3.0), не става и с -S COM3 както е написал @2GOOD, а флашката ми е точно на този порт (не съм си я купил, само минава през мен и са ми дали 2 дни да си поиграя с нея). За разлика от картата ми, която все пак е почти 2 пъти по-мощна, с флашката нещо нямам късмета да хвана блокче нито на TRC, нито на PPC. Но то сега не е много подходящо време и даже с двете заедно не ми се получава, шанс...
Когато деинсталирам драйвърите на силиконлабс cgminer проработва. Няма значение, така или иначе една флашка няма смисъл да прави друго освен да копае в пул и това е... Утре ще му я занеса на човека и ще му сложа силиконлабс драйвърите и битминера, за да си няма главоболия и те така...
Разбира се някой ако има по-добри предложения, ще серадвам да ги сподели.
П.П. Според битминтер ще изкарва по 0.0045 BTC на ден (жалко че след седмица трудността се вдига, но пък не с много този път). Нека се престорим че няма да се вдига повече трудността или да си въобразим че ще се кати цената на BTC поне колкото да компенсира трудността. Но дори така няма да се избие за по-малко от половин година. И ми е малко чудно какъв е смисълът да се заключват тези пари?!
Конкретно тази флашка му я купих (на същата цена на която ще пристигне и от германеца, ама никой не знае колко ще се чака...) само и единствено с образователна цел. За да не се набутва за 2-3 или 5 пъти по-скъпа видеокарта която няма да му трябва. Но ако сериозно смяташ да копаеш с флашки, по-малко от 1000 броя за мен няма смисъл.