от ZAX » 21 Юни 2013, 18:10
При мен 4 от 4-те usb2 порта, които се намират отзад на кутията и пряко излизат от дъното са вече заети от периферията и не би имало място за флашка, въпреки че мога да освободя 1 от тях. Поради несъвместимост между кутия и дъно (така ми обясниха), нямало как да се включат към дъното предните. Нямам видимост и не мога да разбера, но мисля че все пак имам един usb2 отпред, който е включен към дъното, но предполагам е възможно и да са го включили заедно с другия usb3, който е включен за един от задните usb3. Имам два външни харда единия е за usb2, другия за usb3, така че си слагам тях на портовете отпред. Отзад също не може да остане повече от един от двата usb3 свободен и както и да го въртя, няма как да бодна повече от 1 флашка без да остана без свободни портове, затова единственото ми решение е хъб дори за 2 флашки само. И въпреки че едва ли скоро ще имам дори една, се чудя какво ще стане, ако реша да си бодна едно хъбче отпред на двойката и там да накачуля всичко което има причина да се вади и се вади, това за сега са мобилния нет и единия диск, примерно на 4-ка с 2 флашки ще бъде ли ок?