KNC

FPGA, ASIC, scrypt ASIC

Модератор: Moderators

Re: KNC

Мнениеот dobo79 » 07 Окт 2013, 14:24

Бързата работа-срам за майстора са казали хората.
Ето и първите поражения на машините на КНС:
http://imgur.com/a/HKLWD
http://imgur.com/a/hyA3a
http://imgur.com/2UZuUzH
Дано това да са случайни бройки и да не е голям процента на дефектиралите.
Аватар
dobo79

Мнениеот cnerd » 07 Окт 2013, 14:29

ауу...
Щом за 1 седмица почнаха да гърмят, начи за 2 месеца сигурно половината ще се върнат за ремонт.
Тея са си оставили ръцете върху тоя продукт, майна. Големи смотаняци.
Добо, от къде попадна на тея снимки? биткойнтолк ли?
cnerd

Мнениеот CYPER » 07 Окт 2013, 14:42

ComputerNerd написа:ауу...
Щом за 1 седмица почнаха да гърмят, начи за 2 месеца сигурно половината ще се върнат за ремонт.
Тея са си оставили ръцете върху тоя продукт, майна. Големи смотаняци.
Добо, от къде попадна на тея снимки? биткойнтолк ли?

Айде поредния Armchair engineer, който авторитетно направи заключение, че са си оставили ръцете и съответно са смотаняци.
Понеже виждам ги разбираш нещата я направи една експертна оценка по снимка в интернет - electronic design или thermal design проблем е?

Иначе предлагат 4BTC компенсация заради това, че закъсняват с Data центъра:

All

Our Engineers have been working all weekend and the hosting facility is now operating normally.
So we can now increase our compensation for all DAY 1 customers that should of been hashing by now.
We will offer all customers 4 coins per Jupiter that should of been up and running by now as a good will gesture as you are currently about 4 days behind the factory queue.
We will be sending out login details to the people going live today and we will have more boxes online in the hosting facility tomorrow.
We appreciate that this is not an ideal situation for any of our customers but we are working on getting these issues solved a soon as possible.
Oh and yes everyone still gets a free months hosting.
Thanks

KnCMiner Team
CYPER

Мнениеот cnerd » 07 Окт 2013, 15:01

Ти пък си поредния keyboard warrior. Що с лошо винаги? Твоя продукт ли обидих, че така се стряскаш?
Ако искаш мога да ти кажа какъв е проблема, не щото съм големия инжинер, ми щото мога да чета и вече се запознах поради каква причина става това...
но честно казано нямам желание да си лафя с теб... не ми е приятно отношението ти
cnerd

Мнениеот CYPER » 07 Окт 2013, 16:38

ComputerNerd написа:Ти пък си поредния keyboard warrior. Що с лошо винаги? Твоя продукт ли обидих, че така се стряскаш?
Ако искаш мога да ти кажа какъв е проблема, не щото съм големия инжинер, ми щото мога да чета и вече се запознах поради каква причина става това...
но честно казано нямам желание да си лафя с теб... не ми е приятно отношението ти

Защото е масова практика да се правят крайни и абсолютни изказвания по картинка.
На това в Bitcointalk му викат FUD и дразни.
CYPER

Мнениеот 2GOOD » 07 Окт 2013, 17:32

Аз не разбирам много, но то на първо четене се вижда, че захранването на чипа не е издържало, най-вероятната причина за това е претоварването му в комбинация с висока температура. Не виждам защо трябва да се "джавкате" щом има изгорели значи има проблем, дали ще е масов само времето ще покаже. А такива проблеми са напълно нормални за един нов продукт.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот georgebg » 07 Окт 2013, 18:09

2GOOD написа:Аз не разбирам много, но то на първо четене се вижда, че захранването на чипа не е издържало, най-вероятната причина за това е претоварването му в комбинация с висока температура. Не виждам защо трябва да се "джавкате" щом има изгорели значи има проблем, дали ще е масов само времето ще покаже. А такива проблеми са напълно нормални за един нов продукт.

айде и аз да се включа от страната на неразбиращите :)
Нормално е за нов продукт , но при положение че кривата на експлоатация , показва че това нещо ако спре да работи, няма никакъв смисъл да го връщаш и да чакаш ремонт или замяна - просто си моментално отвят от бизнеса...., би трябвало да го проектират и изпълнят с достатъчен запас, а не да разчитат на октомврийското време в Швеция.
georgebg

Мнениеот 2GOOD » 07 Окт 2013, 18:22

georgebg написа:... а не да разчитат на октомврийското време в Швеция.

хахахах Това ми хареса :lol: :lol:
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот ZAX » 15 Окт 2013, 14:31

Поздравления, за тези които са имали пари и дупе да поръчат сами. Вероятно тяхната инвестиция ще е най-успешна. Поздравления за добрата преценка и на малцината които ми се довериха, жалко че не можахме да стигнем до поръчка...

Надявам се никой от хейтърите и троловете провалили общата ни поръчка, да не си е купил, макар че очаквам точно това от долните лицемери. А мишките които им се вързаха и ги хвана шубето, само искам да ги питам яд ли ви е сега :mrgreen:
ZAX
Spammer

Мнениеот 2GOOD » 15 Окт 2013, 14:36

Въпреки, че доставиха в "срок" се оказа че:
1. Не се знае дали ще могат да си възвърнат инвестицията (в койни)
2. Има проблеми - изгорели машини, днес чух за още една на която направо и изхвърчал радиатора
Аватар
2GOOD
Site Admin

ПредишнаСледваща

Назад към Специализиран Хардуер ASIC