KNC

FPGA, ASIC, scrypt ASIC

Модератор: Moderators

Re: KNC

Мнениеот Странник » 01 Окт 2013, 02:52

И предполагам че има опашка вече.Реално и цените са им много добри ,но интересно стои въпроса със срокове за доставки...
Всъщност с това идва края за много неща...трудността ще изхвърчи моментално...BFL и Avalon ще паднат в цените си щат не щат...
което ще предизвика още по-голямо галопиране,срив в цените на BTC и това ще повлече още много други неща които не мога да предвидя за момента.
Както и пълна безмисленост в това всичкото.
Митичния Сатоши е наистина гениален...
Аватар
Странник

Мнениеот cnerd » 01 Окт 2013, 13:21

28nm влизат с бясна сила.
skrubalov, дето си говорихме с тебе за момента, в който ще стигнем до ръба що става въпрос за ASIC-и, ей го на, вижда се вече.
Тея момчета от KnC ще омажат пазара зверски яко, да са живи и здрави. Чака ни много интересна зима.
Някой има ли идея каква изчислителна мощ ще пуснат на пазара?
cnerd

Мнениеот crab » 01 Окт 2013, 13:30

Чувствам че Авалон и БФЛ ще ги караме само на алтернативните валути, хубавото е че ако KNC изместят всичко тотално и "Убият рибата" то някоя от другите валути ще стане предпочитана и може да и се вдигне цената.

То тия ако правят по 500Г модули, колкото и да продадат на 2 броя правят Тера, ако имат заявка за 1000 си е 1/3 от мрежата в момента :)
Леко злобно се надявам високата цена и дългият период на чакане да отказва много хора и това да се позабави :)))
crab

Мнениеот skrubalov » 01 Окт 2013, 13:37

ComputerNerd написа:28nm влизат с бясна сила.
skrubalov, дето си говорихме с тебе за момента, в който ще стигнем до ръба що става въпрос за ASIC-и, ей го на, вижда се вече.
Тея момчета от KnC ще омажат пазара зверски яко, да са живи и здрави. Чака ни много интересна зима.
Някой има ли идея каква изчислителна мощ ще пуснат на пазара?

Зимата няма да е чак толкова интересна. Много мощности ще се вкарат и това е. Чакай март-април месец. Тогава ще стане интересно. Тогава ще стане насищането според мен, особено след 2 терахешовите машини на blackarrow за по 4к$....
skrubalov

Мнениеот cnerd » 01 Окт 2013, 14:04

skrubalov написа:Зимата няма да е чак толкова интересна. Много мощности ще се вкарат и това е. Чакай март-април месец. Тогава ще стане интересно. Тогава ще стане насищането според мен, особено след 2 терахешовите машини на blackarrow за по 4к$....

не са само те с 2TH машините :)
Bitmine CoinCraft Rig
Cointerra TerraMiner IV
Ма то тва, че ще влезе много мощност също е интересно :) Аз лично мисля, че до края на годината точно заради големите мощности ще има много разплакани. Всички си мислеха, че 30-35 процентовите увеличения на трудността ей ся на ще свършат. Къде Декември месец според мен ще започнат "panic firesale"-овете. Толкова много се вълнувам, нямам търпение да видя как продължава :btc: историята
cnerd

Мнениеот 2GOOD » 01 Окт 2013, 14:08

Май трябва да се преместим в друга тема и да разискваме всички асик вендори, вчера пуснаха новина (не съм я чел) че второто поколение чипове на авалон са готови и ще се продават на търг - продължителност 3 дни и след 3 дни шипват:
http://codinginmysleep.com/bitsyncom-as ... tradehill/
https://www.tradehill.com/auctions

Спецификации още не съм намерил.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Zmejsky » 01 Окт 2013, 14:13

2GOOD написа:Май трябва да се преместим в друга тема и да разискваме всички асик вендори, вчера пуснаха новина (не съм я чел) че второто поколение чипове на авалон са готови и ще се продават на търг - продължителност 3 дни и след 3 дни шипват:
http://codinginmysleep.com/bitsyncom-as ... tradehill/
https://www.tradehill.com/auctions

Спецификации още не съм намерил.

мн интересен подход , купете си котка в чувал , по тъп начин на обявяване на нов продукт не съм срещал
тука коинкрафт се предлага на още по ниска цена
https://shop.50btc.com/buy-asic
Аватар
Zmejsky

Мнениеот 2GOOD » 03 Окт 2013, 02:28

Първите miners напускат Швеция тази нощ!
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот cnerd » 03 Окт 2013, 12:34

№ ?
следващите две преизчисления ще са клане :)
cnerd

Мнениеот crab » 03 Окт 2013, 12:39

ComputerNerd написа:№ ?
следващите две преизчисления ще са клане :)

Още не съм взел авалона, а ме гложди едно чувство че искам да се отърва от него докато е време :lol:
crab

ПредишнаСледваща

Назад към Специализиран Хардуер ASIC