Здравейте на всички, търсих информация относно Grosh в интернет и попаднах тук.
От обясненията на ForexTools доста от нещата около криптовалутата ми стават ясни, само не разбрах защо е цялото това напрежение и необоснован хейт. Аз лично съм търгувал няколко години на Форекс пазарите, прочел съм и някоя друга книга относно фондовите пазари и от тази гледна точка, както и натрупан опит, концепцията за Grosh ми допада.
Успях да прочета всички страници в тази тема и отново не ми стана ясно защо скочиха няколко човека срещу един човек, който е решил да отвори тема за криптовалутата, а въпросния човек създал и темата, има за цел да Ви открехне за нейното съществуване.
Никой не е задължаван да я купува, харесва, разпространява и т.н.
Който вижда потенциал да се възползва, който пък не вижда да подмине и да не говори празни приказки, защото аз лично се дразня от необразоваността на хората относно такъв тип търговия и инвестиции, хора имащи за цел да "оплюват" новото и различното ( непонятното за тях, защото е по-лесно да плюят от колкото да научат за нещо ново, не говоря за Грош, а конкретно за този тип търговия и инвестиции).
Форума е място за изразяване на мнения относно създадената тема, но ако отговорите в нея са необосновани и без никаква аргументираност ги правят "празни отговори", а когато аз давам отговори за нещо ново, поне си правя труда да направя проучване, а ако не разбирам нищо от това се старая да остана неутрален или просто да задам своите въпроси, всичко останало е излишно и хората с празните отговори са също толкова излишни в такива теми.
Ще продължа да следя с интерес графиките на Grosh в платформата на waves.
Както вече споменах тази криптовалута ми допада и ще продължа да посещавам и темата тук. Надявам се, да се придържаме към по нормален тон и да обменяме полезна информация помежду си, както и да даваме отговори на хората с интерес към нея.